Kupiłem niedawno nagrywarke dvd i chciałbym przegrać moje programy z cd na dvd co by było mniej płyt. Jak zrobic oby kilka programów z cd przegrać na dvd i żeby one chodziły. Bo próbowałem to zrobić i po przegraniu nie chcą odpalić.![]()
Kupiłem niedawno nagrywarke dvd i chciałbym przegrać moje programy z cd na dvd co by było mniej płyt. Jak zrobic oby kilka programów z cd przegrać na dvd i żeby one chodziły. Bo próbowałem to zrobić i po przegraniu nie chcą odpalić.![]()
A te płytki są orygianlne i czy zawierają jakieś zabezpieczenie?
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Są zabezpieczone i przy włożeniu płytki do cd program się sam uruchamia i do tego aby one chodziły jest konieczne trzymanie płytki w cd. Czy jest taka możliwość żeby te programiki przegrać na jedną dvd i żeby z tamtąd pobierały danewielkie dzięki za odp.
Nie za bardzo....Napisał mmdo
Jest mozliwosc zrobic obrazy tych plyt np alcoholem na profilu odpowiednim do zabezpieczenia, pozniej nagrac te obrazy na plyte dvd i z plyty montowac w wirtualnym napedzie np daemon tools. W ten sposob powinno dzialac.
Pozdrawiam/ Grzeniu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)