Witam dopiero co kupiłem nagrywarke DVD i nie wiem jak sie zabrać za nagrywanie filmu na stacjonarne dvd. Przekonwertowałem juz film ale nie wiem co z napisamiJak mam zrobić zeby miec napisy w filmie
Porsze o szybką pomoc z góry dziekuje
Witam dopiero co kupiłem nagrywarke DVD i nie wiem jak sie zabrać za nagrywanie filmu na stacjonarne dvd. Przekonwertowałem juz film ale nie wiem co z napisamiJak mam zrobić zeby miec napisy w filmie
Porsze o szybką pomoc z góry dziekuje
Możesz dodać napisy do gotowego filmu dvd, do tego posłuży ci takich programów jak: VobEdit, Subtitle Workshop, DVD Maestro (komercyjny), IfoEdit, IfoUpdate i dużo miejsca, nawet 20GB wolnego. Łatwiejszym sposobem jest przekonwertować film na dvd takimi programami jak WinAvi Video Converter (komercyjny) + ffdshow (do napisów), tyle tylko, że napisy wkleja on na stałe. Inne programy to DVD2SVCD (opcja włączone/wyłączone napisy), AVI2DVD, The Film Machine. Jeśli jednak interesuje cię dodanie napisów do już gotowego dvd to daj znać.
Pozdrawiam.
"We know you've come to inherit what's yours...The Mansion."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)