Witam!
Jestem zielony co do nagrywania p³yt DVD. Mam pytanko. Mam zwykly film na dysku w formacie "*.avi". Chcialbym ten film nagrac na p³yte DVD zeby mozna ogladnag go normalnie w ostwarzaczu DvD. Z gory dzienbki za opis nagrania![]()
Witam!
Jestem zielony co do nagrywania p³yt DVD. Mam pytanko. Mam zwykly film na dysku w formacie "*.avi". Chcialbym ten film nagrac na p³yte DVD zeby mozna ogladnag go normalnie w ostwarzaczu DvD. Z gory dzienbki za opis nagrania![]()
A ten film jest z napisami? Jeżeli tak, to trochę sprawa jest utrudniona.
Skrzynia:
sebawl[ma³pa]tlen.pl
Mój sprzêt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Narazie chce sam film nagracbo wiem ze z tekstem to wyzsza jazda
ale juz miejwiecej dowiedzialem sie jak i co....mam taki programik
-"AVOne AVI Converter "
i jest problem! przy wrzucaniu filmu do convertu wyskakuje blad window-sowski i zamyka sie program :/ juz kombinowalem na wiele sposobow. Mial juz kiedys ktos taki problem ?
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)