Potrzebuje pomocy przy zrzucaniu filmu DVD na twardziela wyskakuje mi błąd, CRC robiłem różnymi programami shrink dvd nie pomogło decrypter też nie pomogło, lecz za pierwszym razem jak wyskoczył błąd CRC ponowiłem próbę trzykrotnie i poszło, ale na 67% wyskoczyło ponownie, lecz już nic nie pomogło ani ponowienie próby ani z ignorowanie i próbowałem jeszcze Coln DVD 2 i też ta sama sytuacja wyskoczył błąd ponowiłem trzy lub cztero kro tnie poszło, lecz później to samo, co decrypter. Mam zainstalowanego AnyDVD mam nagrywarkę dvd liteon nie pamiętam modelu, ale chyba 1693 płyta, z którą mam problem jest czysta nie zabrudzona i nie ma rys szukałem na forum nic konkretnego nie znalazłem też mam problemy z takimi płytami czerwonymi DVD, które z Imperialu a zabezpieczenie jest chyba Sony i też wyskakują takie błędy, ale to robiło mi się, kiedy nie miałem AnyDVD jeszcze nie sprawdzałem po zainstalowaniu. Lecz mnie interesuje na chwile obecną pierwsza sprawa w dodatku płyta, którą chcę przegrać to nie jest nowa chodzi o tytuł starsza pozycja, która powinna iść bez problemu, ale jednak jest problem proszę o POMOC z góry dziękuje.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem