**jest to moj pierwszy post i jezeli zlamalem regulamin - sorka; ale nie kasuje*
Witam wszystkich,
otoz jestem CIEMNIAKIEM w sprawach dvd, mam mase pytan i prosze was wszystkich o pomoc....
Jezeli chce mi ktos pomoc prosze napisz - GG: 6526969
Nie wiem zupelnie nic o dvd wiec jesli ma ktos jakis e-poradnik prosze o wskazanie mi go.
Pierwsze co, to to ze postanowilem wlasnie kupic sobie nagrywareczke, a ze jestem cwaniak postanowilem ten sprzet dotkliwie wykorzystac (czytaj: na maxa). Nie wiem czy jest to mozliwe ale przedewszystkim chcialbym nagrywac filmy divx, xvid itd na plytki dvd (po konwersacji... tylko jak), potem je odpalac w nagrywarce, zobaczyc piekne menu do wyboru jednego z kilku filmow (oczywiscie kazdego z napisami... tylko jak
), odpalic wybrany film (wiem ze na stacjonarnym dvd robi sie to przez wybranie odpowiedniego nr filmu, a jak na pc
), i wyswietlic go na tv przez wyjscie tv-out (to juz wiem
).
Nie wiem rowniez czy
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59508466
bedzie ok.....
nie rozumiem niestety rowniez roznicy miedzy DVD+R, DVD-R, DVD+R9, DVD+RW, DVD-RW... nie mam pojecia jak dziala zapis 2 warstwowy - i czy moja przyszkla nagrywarka bedzie miala taka mozliwosc, jak to sie robi, co to daje....
Powtarzam jestem ciemniakiem, i pisze do was bo wiem ze kazdy z was jest expertem z innej dziedziny, i prosze o pomoc....
pozdrawiam
Tomek "Unster"
P.S Prosze administracje o ewentualnie nie kasowanie mi tego topicu, tylko zwrocenie uwagi - poprawie blendy

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem