windows rozpoznaje ta płyte jako uszkodzoną lub niesformatowaną a dvd decrypter jako dvd rw i nie działa dvd shink nie rozpoznaje płyty a w zwykłym odtwarzaczu smiga bez problemu pomocy![]()
windows rozpoznaje ta płyte jako uszkodzoną lub niesformatowaną a dvd decrypter jako dvd rw i nie działa dvd shink nie rozpoznaje płyty a w zwykłym odtwarzaczu smiga bez problemu pomocy![]()
Ostatnio edytowane przez pawel1979 ; 18.Aug.2005 o 20:06
Jeżeli jest to oryginalny film, to prawdopodobnie jest on zabezpieczony i dlatego tak się dzieje.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
ok. jest napewno zabezpieczony ale jak zrobic kopie tego filmu i czym bo wszystkie programy które mam nie działają na tym filmie , z innymi dawały sobie radę , co to może byc za zabezpieczeniezdazyły misie już takie 3 płyty wszystkie z gazet .
Pierwsze słysze, żeby filmy z gazet nie dały się przegrać, ale może i tak się stać. Spróbuj w CloneDVD2 + AnyDVD, obydwa programy w najnowszych wersjach. Ja miałem tak ze znanymi już "czerwonymi" płytami, ale to żaden program tego nie czuł i z czterech filmów jakie spotkałem na tych płytach tylko jeden poszedł bez problemu.
Pozdrawiam.
"We know you've come to inherit what's yours...The Mansion."
Moze Jest To Problem Z Moja NagrywarkĄ Liteon Dvdrw Sohw 832s
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)