Działa bez problemu, czy trzeba coś jeszcze doinstalować?
Działa bez problemu, czy trzeba coś jeszcze doinstalować?
Witaj,
Musisz zainstalować oprogramowanie które znajdziej na tej stronie:
http://www.nero.com/nero6/eng/System...t_Updates.html
Jest to sterownik HP dla LightScribe, bez niego nic się nie da zrobić.
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
Nie działa lightscribe w Nero7.No mi i ludkom na forum konkurencji nie udało sie uruchomic
Możesz nakreślić co konkretnie robiłeś żeby poprawić sytuację? Czy próbowałeś zainstalować Nero 6.6.x.x ze wsparciem dla LS ?
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
Sterownik LS z płytki dostarczonej razem z Benq 1625 oraz wyzej wymienione NERO z upgradem do wersji 7.0.12.No i lightscribe nie chodzi.Po odinstalowaniu nero 7 i zainstalowanie wersji 6.6.0.16 wszytko chodzi jak powinno.Wydaje sie że coś Ahead tym razem nie wyszło
Jezeli chodzi o LS w NERO 7 a raczej jego brak to wina lezy w zlym serialu do nero. U mnie zmiana sn na inny pomogla i moge sie cieszyc nadrukami na cdNapisał tomaszek71
![]()
Błagam jestem w potrzebie pomóżcie i jak najszybciej prześlijcie mi ten kod do nero7 na pm.![]()
To pierwsze i ostatnie ostrzezenie. Jezeli juz musisz kraść to nie rób tego tutaj. To taka prośba.Napisał Rara avis
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)