Witam
Jaką nagrywarkę polecacie do nagrywania kopii zapasowych na Playstation 2?
Najlepsze nośniki dla niej to podobno TDK-R więc pytanie która nagrywarka najlepiej radzi sobie z zapisem tych płyt przy zalecanej dla PS2 prędkości x4?
Witam
Jaką nagrywarkę polecacie do nagrywania kopii zapasowych na Playstation 2?
Najlepsze nośniki dla niej to podobno TDK-R więc pytanie która nagrywarka najlepiej radzi sobie z zapisem tych płyt przy zalecanej dla PS2 prędkości x4?
Ostatnio edytowane przez Siever ; 06.Jan.2006 o 00:06
Ja bym raczej tdk nie polecil na dzisiaj nikomu. Co do odczytu na tej konsoli wszystko zalezy od jej wersji i zastosowanego lasera. Najgorsza partia zostala wypuszczona w zeszlym roku w marketach, takiego shitu juz dawno nie widzialem. Najlepiej na sony, verbach, dysanach nagrywac. Jak masz odbra wersje konsoli to nawet najtansze pojda bez problemu. A nagrywarka kazda, polecic moge benq, tdk, pioneer.
Czasami jest tak, a nie inaczej.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Też słyszałem że tdk ostatnio się zepsuły..Mówisz że sony.. faktycznie na nich konsola ładnie chodzi ale jakoś nie spotkałem się z żadnymi konstruktywnymi opiniami ich na sieci. Wyszedłem z założenia że jednak taka firma śmieci nie sprzedaje i mam kilka gier na nich.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)