+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Skopiowac Madagaskar i podzielic(sa niejakie problemy)

Szeregowy gorgi ma szanse

Exclamation Skopiowac Madagaskar i podzielic(sa niejakie problemy)

witam

mam nastepujacy problem: boje sie o moja plyte DVD z filmem Madagaskar i kiedy chce zrobic jej kopie w Alcohol 120%(najnowsza wersja) to pisze ze z obecnym oprogramowaniem nie zrobi kopi bo jest zabezpieczona

a w clonyxxl nic nie wykrywa

co sie dzieje

dodam ze chcialbym rowniez podzielic go na jakies czesci mniejsze, czytalem troche postow ale nic nie kapuje, obecnie zajmuje jakies 7,91gb na cd bylo by zaduzo wiec moze na 2 dvd(te mniejsze)

z gory bardzo dzieki za pomoc

Moderator asterix ma szanse Avatar asterix

Domyślnie

do odkodowania filmu może być skuteczny dvd decrypter lub dvd fab decrypter , jeśli chcesz zrobić kopię na dvd 4.7 Gb musisz użyć programu dvd shrink , ten programik zkompresuje film do odpowiedniej wielkości , dla pewności w shrinku możesz usunąć niepotrzebne pliki z obcojęzycznymi napisami i dźwiękami , jeśli masz dvd rw możesz poćwiczyć i jak już będzie ok dopiero nagraj na dvd -/+ r 4.7 Gb
    pozdro

Domyślnie

@asterix
    dzieki
    poweim tak : do odblokowania plyty uzylem anyDVD, kopie robie przez cloneDVD 2 , pousuwalem niepotrzebne pliki i wyszlo mi o polowe lzejszy

narazie proboje nagrac go na ta dvd jak sie uda to bede i tak bardzo wdzieczy a jak nie to sprobojemy twojej wersji

narazie czekamy

w edicie napisze jak poszlo

max
    max jest nieaktywny
    Szeregowy max ma szanse

Domyślnie

Alcohol 120% się trochę zestarzał i nie gryzie nowych zabezpieczeń.
    Miałem podobny problem z płytą Jean Michel Jarre "Solidarność". Gdy próbowałem zrobić obraz Alcoholem 120% wyświetlił komunikat że nie zrobi tego prawidłowo ze względu na zabezpieczenia. Mimo to zgrałem płytkę ale obraz nie chciał się niczym otworzyć - do kosza. Przy zgrywaniu płytki DVD Decrypterem wywaliło mi zgrywanie przy 80% skopiowanego materiału - do kosza.Przeskanowałem płytkę A-ray scanerem i znalazł zabezpieczenie typu CSS. Więc zainstalowałem Any DVD i zgrałem płytkę nowym Clone DVD. Poszło bez problemu. Jeden wniosek: trochę poeksperymentować i będzie dobrze. Miłego kopiowana.
    Programy wymienione przez Asterixa są ok. Na CSS-y można pokombinować jeszcze programem DVDregion+CSSfree.

Domyślnie

niom thx za pomoc

ja tez doszedlem do wniosku ze alcohol to narazie legenda odkrylem tez nowatorski ale dobry program do kopiowania DVD- ""DVD X Copy""

dzieki za pomoc

=F= Fantomas zero jak zero

Domyślnie

dvd fab decrypter - właśnie ten program jest potrzebny do zabezpieczeń takich jak te zastosowane w płycie Madagascar - sam ten temat przerabiałem
    Ponadto DVDFAB czasem się przydaje do płyt-wynalazków gdzie jakoś i bez zabezpieczeń w innych programach się źle odczytują.
    Pozdrawiam
    Fantomas

Muzyka dawna - persona grata Arte dei Suonatori
    Bach Radio

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia