...witam! przeglądając niedwano różne fora ,natrafiłem na dość zaskakujące mnie twierdzenie,jakoby ilość nagranych np.filmów w formacie divx na płytę dvd (w ISO) miała wpływ na ich jakość, czy to prawda?
...witam! przeglądając niedwano różne fora ,natrafiłem na dość zaskakujące mnie twierdzenie,jakoby ilość nagranych np.filmów w formacie divx na płytę dvd (w ISO) miała wpływ na ich jakość, czy to prawda?
...no więc jak? prawda, czy bzdurki? rozwiejcie moje watpliwosci.
Myslalem ze to milczenie przekona cie w fakcie ze to bzdura.
Czasami jest tak, a nie inaczej.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
heheheCo ludzie za głupoty na forach wypisują! Myśle, że to kolejna sprawa dla Archiwum X.
AMD 64 3200+,Gigabyte K8N SLI,1024 Ram Dual Channel,GeForce 6600GT 530/1100,Samsung 500GB+2x250GB SATA2,Pioneer 115DBK, Benq 1650 + Xbox 360 Premium
...szkoda,że nie pamiętam gdzie to było napisane,bo n/t temat pisał jakis "znawca" z takim przekonaniem,że wydawało mi się,iż wiedza sie z niego wylewa....
dzięki!
Cos jednak w tym jest. Sam mialem przypadek ze mi nagrywarka zle nagrala plyte i jak odzyskalem film to w kilku miejscach nie bylo "keyframe"-ow i sami wiecie jak to wyglada. Czyli ten "znawca" mial wlnieta nagrywarke : )
Jak źle nagrasz 1 film na DVD czy 6 filmów to i tak bedzie keyframe. Wiedz nie zalezy od ilosic![]()
AMD 64 3200+,Gigabyte K8N SLI,1024 Ram Dual Channel,GeForce 6600GT 530/1100,Samsung 500GB+2x250GB SATA2,Pioneer 115DBK, Benq 1650 + Xbox 360 Premium
ale jesli ci nie nagra keyframa to nstepne ok. 6 sekund to robi ci blotko z filmu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)