Witam!
Jestem tu nowy ale nie w tym rzecz !
Otóż, kupiłem wczoraj nagrywarkę LITEON i nie wiem jak uruchomić opcje LightScribe
Proszę pomóżcie mi bo jestem totalnie zielony….
Witam!
Jestem tu nowy ale nie w tym rzecz !
Otóż, kupiłem wczoraj nagrywarkę LITEON i nie wiem jak uruchomić opcje LightScribe
Proszę pomóżcie mi bo jestem totalnie zielony….
użyj "szukajki" to pierwszy i podstawowy pomocnik
Widzisz. Trszeba tutaj połazić po postach. Ja bardzo się interesuje nagrywarkami LightScribe. I mam podstawowe pytanie . Masz kod seryjny OEM z nagrywarki LightScribeWpisywałeś go?
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
tak, juz przeczytalem ale jak daje aby wypalil to wypuszcza mi dysk i pisze ze nie ma dysku lighyscribe i chce abym wlozyl dysk i tak za kazdym razem !
może twoja nagrywarka potrzebuje nowego frimwaraNieznam strony na jakiej jest . Spytaj o to SEBAW-a on jest tu szefem.
"Q...wa" Masaman jak nie wiesz jak pomóc to nie wypisuj bzdurnych postów , może dostanę bana z ingeręcję ale mnie to wkurza , przewaliłem dzisiaj większość zagadnień i szlag mnie trafia jak ktoś wchodzi na forum i robi sobie z niego czata , na dodatek laik tematyczny , sam nie wiele wiem w porównaniu z adminami , ale jak nie wiem to się nie odzywam i basta , a jak czytam nowe posty w których zamiast info jest siano to mnie krew zalewa , myślę że powinieneś zbastować z zawalaniem forum odpowiedziami bez sensu , zamiast "załatw sobie nero 6" - podaj linka gdzie można pobrać , jak nie wiesz gdzie można znaleźć nowy firmware do wypalarki to znajdź go i podaj linkNapisał masaman
P.S. Sobal , chyba miałeś rację , 15 znaków to mało , myślę że 50 byłoby ok , jest pytanie to musi być konkretna odpowiedź
pozdro
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
http://www.liteon.com/prod/getDriver...138&cid=1_7_13 to jest link niby z firmvare do mojej nagrywarki ale nie wiem jak pobrac ... moze ktos wie jak sobie z tym pordzic![]()
http://www.softwarepatch.pl/plik/403...re_v_LS0R.html znalazlem ale znów mi wyskakuje ze nie ma LS w napedziea moze to wina Nero , moze na innym programie bedzie to działało ?
asterix.Może i dostaniesz bana ale mógłbyś wyrażać się bardziej z kulturą do innych ludzi. Może i niewiem jak pomóc ale mniejwięcej wiem o co chodzi. Chce ludziom pomagać . Nawet jeżeli ci się podoba czy nie.
bez urazy , ale jak sam napisałeś że nie wszystko wiesz , ja też nie jestem geniuszem , ale o to właśnie chodzi aby nie zawalać forum pustymi odpowiedziami , skoro decydujesz się na odpowiedź to zrób to zrozumiale dla wszystkich , podaj linka do strony albo opisz dokładniej co i jak się robi , jak narazie z Twoich wypowiedzi nic nie wynikaNapisał masaman
pozdro
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
firmware do liteonów jest na oficjalnej, polskiej stronie - po co szukać nie wiadomo gdzie?Napisał howado
http://www.liteon.ab.pl/download.php...ware&sub=dvdrw
może i wina Nero.
Nie wszystkie płyty się wypalają, ale wszystkie palą
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)