mam nero w wersjii 7.0.8.2 bo ta wlasnie obsługuje labelflash i nie widze w zakladkach nero burning rom zakladki labelflashwiam ze ta nagrywarka posiada ta wlasnie funkce a ja nie wiem czego ja nero nie wykrywa
Pomocy
![]()
mam nero w wersjii 7.0.8.2 bo ta wlasnie obsługuje labelflash i nie widze w zakladkach nero burning rom zakladki labelflashwiam ze ta nagrywarka posiada ta wlasnie funkce a ja nie wiem czego ja nero nie wykrywa
Pomocy
![]()
Sorki ze dopisuje ale juz mam sposob na wywolanie tego okienka z labelflash ale problem jest z tym ze nie jestem calkiem pewien czy da sie wypalic cos na zwyklej plytce DVDbo robie szablon a na podgladzie nic nie widac
i jak klikam drukuj to po 1 sec okienko sie zamyka i na plytce nic nie ma
NIe wiem c jest nie tak
Prosze o jakas podpowiedz
aha i wyskakuje mi to za kazdym razem! I t samo wyskakuje jak odpalam z nero burning rom
Pomocy ludziska
![]()
Ostatnio edytowane przez mal'ganis ; 01.Apr.2006 o 23:06
Na zwyklej plycie DVD mozesz wypalac napisy tylko na stronie danych..... Zeby wypalac na drugiej stronie potrzebujesz specjalnych plytek labelflash ktore na dzien dzisiejszy produkuje tylko firma Fuji Film
dzieki bardzoUdało mi sie zciagnalem nero w ver. 6.1.4 czy cs takiego i wypala extra sprawa
P
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)