Kupiłem nagrywarkę Benq Dw1650 i podczas nagrywania DVD komp się restartuje(niebieskie okno) co to może być ?
Przy nagrywaniu CD to nie wystepuje.
Kupiłem nagrywarkę Benq Dw1650 i podczas nagrywania DVD komp się restartuje(niebieskie okno) co to może być ?
Przy nagrywaniu CD to nie wystepuje.
ja też tak miałem .... to wina nagrywarki i oprogramowania trzeba usunąć nagrywarkę... i kupić nową innej firmy......
Właśnie udało mi się nagrać płyte DVD tylko wsześniej 4 szt poszły do kubła.Napisał nokil
Pozamykałem wszystkie programy i dałem wolne wypalanie około 3500 kB/s
Doczłapałem się do końca po 25 min (4,2 GB)
Mam wrażenie że to coś z programem Nero 6 a może palić innym programem ?
Jeżeli ktoś z was ma inny i jestto dajcie znać !
Jezeli masz mozliosc to sprawdz inna nagrywarke dvd na swoim kompie. Mozliwe ze masz uszkodzony kontroler IDE na plycie głownej co zdarza sie bardoz czesto. Mozesz tez sprawdzic czy nie jest to wina tasmy. Ja mialem rozne plyty Gigabyte, Abit i po jakims czasie padaly mi kontrolery. 2,5 roku temu przez uszkodzony kontroler na plycie Gigabyte stracilem 8x DVD TDK x4 (10zl sztuka) i jakies 15sztuk princo/gigamaster po 6zl za sztuke...
AMD 64 3200+,Gigabyte K8N SLI,1024 Ram Dual Channel,GeForce 6600GT 530/1100,Samsung 500GB+2x250GB SATA2,Pioneer 115DBK, Benq 1650 + Xbox 360 Premium
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)