Siema, mam taki problem: Mam nagrywarke dvd/rw HS-W162C Samsunga. Gdy wkładam czystą płytke dvd to pokazuje mi ze jest to napęd cd!
W nero 7 gdy chce nagrac plytke dvd to wyskakuje ze nie odpowiedni plytka
!
![]()
![]()
Pomózcie
! Plisssss
Siema, mam taki problem: Mam nagrywarke dvd/rw HS-W162C Samsunga. Gdy wkładam czystą płytke dvd to pokazuje mi ze jest to napęd cd!
W nero 7 gdy chce nagrac plytke dvd to wyskakuje ze nie odpowiedni plytka
!
![]()
![]()
Pomózcie
! Plisssss
A ustawiłeś w NERO, że chcesz nagrywać na płytach DVD?
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Tak, to wszystko sprawdzone, jakieś DMA teżA może zastary bios dla tej nagrywarki, a jak tak to jak zakualizowac
![]()
?
Trzeba sprawdzic plytke w innym napedzie a najlepiejNapisał maciekw133
na innym komputerze
Hej ja również mam nagrywarkę Samsunga dvd/rw i mam okropny problem niedługo chyba wywale na smieci tą nagrywareKupiłam ostatni o 4 płytki 2 dvd i jedną cd nagrywam na nero i za każdym razem kiedy dochodzi do jakiś 30% albo i więcej cały komputer się wyłancza a ja nadal niewiem czamu
?
Pomijając juz fakt że nagrywa tak wolno że można ....
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)