Hej. Mam taki durny problem. Chce nagrac na DVD plik avi, ktory ma ponad 3 giga. w ISO sie nie da, bo jest za duzy, a jak nagram go w UDF to film w polowie sie wylanczajak to nagrac zeby dzialao normalnie
? POMOZCIE PROSZE! Pozdrawiam
Hej. Mam taki durny problem. Chce nagrac na DVD plik avi, ktory ma ponad 3 giga. w ISO sie nie da, bo jest za duzy, a jak nagram go w UDF to film w polowie sie wylanczajak to nagrac zeby dzialao normalnie
? POMOZCIE PROSZE! Pozdrawiam
Możesz cos więcej napisać? Jaką wielkość ma plik? W jakim pragramie chcesz nagrać płytę?
Nec Hercules contra plures
Moje palniki: BENQ DW1650 & ASUS 1608P3S
Nec 3540A
Bye plextor, Pioneer 112 rules
chce to nagrac w nero 60023. plik ma dokladnie 3,2 giga. juz kiedys ktos mi mowil jak to trzeba zrobic, ale zapomnialem. :/ chyba ze mozesz mi polecic jakis inny program ktory nie ma problemow z nagrywaniem wiekszych plikow? mosze to dzis zgrac bo potrzebuje miejsce na dysku, a wywalic tego nie moge bo to wazny plik i sciagalem go chyba z 2 tygodnie :/ jak nagrywalem to pod nero to nie bylo zadnego bledu, wszystko nagralo sie do konca i wylo oki, a jak puszczam ten plik na dvd player, to okolo po godzinie sie wylancza ...
Sprawdz przy pomocy polecenia systemowego FCNapisał patrol24
(w oknie DOS) czy plik na dysku jest identyczny
z plikiem nagranym na DVD.
Nie nagrywałem w nero takich dużych plików, ale wydaje mi się, że program ten nie powinien mieć z tym żadnych problemów. Prawdopodobnie problem jest w pliku, który nagrywasz. Jakiego rodzaju to plik? Obraz filmu, czy też pliki dvd video?Napisał patrol24
Nec 3540A
Słyszysz ja mam odpowiednia wersję UltraISO jeżeli chodzi ci o ten program... jak będziesz chciał to daj znać na GPOLI@INTERIA.PL
to dokladnie eurowizja. jest to jeden plik avi. dziwne jest to, ze jak wsadze plytke do kompa, to wszystko gra normalnie :/ a jak wsadze ja do dvd playera to wylancza sie w tym samym miejscu co zawsze :/ zmienialem juz nazwy itp ale nic nie pomoglo...qrwa :/
To pewnie wina kodeków. W kompie masz pewnie nowe zainstalowane, a w odtwarzaczu nie. Myślełem, że problem z odtwarzaniem dotyczy wszystkich urządzeń. Jeżeli tylko odtwarzacza, to raczej z nim jest problem. Próbowałeś to odtworzyć na innych kompie lub odtwarzaczuNapisał patrol24
![]()
Nec 3540A
ale gdyby w odtwarzaczu mialo tego nie grac, to nie graloby wogole. pamietam ze juz kiedys mialem podobna sytuacje i ktos mi polecil cos zmienic w nero, ale nie pamietam kto to byl i co zmienialem. tak czy siak po tej zmianie tego czegos wszystko bylo oki ....no nic...sprobuje sciagnac jakis inny programik. mozesz mi cos polecic?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)