... aby testowac plyty DVD-R/DVD+R nagrane na roznych napedach wzgledem ich >wyrazistosci< zapisu.
pozdr
... aby testowac plyty DVD-R/DVD+R nagrane na roznych napedach wzgledem ich >wyrazistosci< zapisu.
pozdr
The Pain is killing me ...
wazne zeby to byla nagrywarka - a nie dvd-rom
autor wyraznie to podkresla w publicznych wypowiedziach - powodem jest m.in. fakt ze dvd-romy nie maja mechanizmu kontroli predkosci - i odczyt nastepuje z maksymalna - niweczy to jakiekolwiek proby wiarygondej oceny plyty
kiedy wywalimy juz dvd-romy... to chyba kazda nagrywarka dvdr sobie poradzi - i tak nie bedziesz testow plyt porownywal z testami kolegi/znalezionymi na sieci - tylko bedziesz porownywal swoje plyty miedzy soba - bo kazda nagrywarka czyta inaczej, kazda nagrywa inaczej, kombinacja nosnik-naped tez za kazdym razem dziala inaczej
z takiego testu mozna dostac trzy wyniki: wykres cieszy oko, wykres ejst przeciety i 'ojezuu'.. bo ocenianie tego w setnych czesciach procenta nie ma najmniejszego sensu
jak juz zaczniesz nagrywac dvd to poswiec pare plyt i troche czasu zeby znalesc nosniki najlepiej pasujace do twojego napedu - u mnie platinumy 4x+ ktore u innego usera pala sie dobrze palily sie tragicznie
w koncu znalazlem cicha przystan w esperanzach special edition
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
czyli jaka kolwiek nagrywarke ... 411s lub 811s ...
oK thx
pozdr
The Pain is killing me ...
wszystkie dzialaja - ale na wszystkich zdazaja sie zabawne bledy [autor wypuscil ten program troche za szybko i troche zbyt szybko przestal go poprawiac - ale to dluga historia] typu SERVO ERROR przy 97% skanu, czy brak blokowania predkosci na zadanym poziomie - a zmiana z 4x na 5x to czasem 100% PI/PO wiecej
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
Mam pytanie i zarazem prośbę czy możesz objaśnić jak czytać wyniki Kprobe![]()
Tutaj znajdziesz nieco informacji.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)