+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Lightscribe + Nero Is Ok !!!

marek obuch
    Gość

Domyślnie Lightscribe + Nero Is Ok !!!

Duzo ostatnio pytan typu: jakie nero, ano takie z aktywnym programem n.burning room, nie wersja oem, nie nero suite, nie wersja trial, lightscribe jest dostepna tylko w wersji pełnej, więc nie dziwcie się że wklepujecie różne seriale (bóg wie gdzie zakupione ;D) i l.s. wam nie działa - wklepujecie seriale Nero Suite bądź oem, kupcie sobie ;D Nero w wersji full (wiem że sie powtarzam) - taką w której dostępny będzie Nero Burning Room, przeczytajcie to: http://ww2.nero.com/nero6/eng/System...t_Updates.html
    zwracajac szczegolna uwage na napis DOWNLOAD, zainstalujcie i cieszcie się płytkami ozdobionymi waszą fantazją ,hmmm mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi za ton wypowiedzi ;D (jesli kogos urazilem to przepraszam, szczerze).

Szeregowy Ryan Apted ma szanse Avatar Apted

Exclamation

Absolutnie się nie zgadzam. Kupiłem BenQ 1655 OEM, Nero zainstalowałem z płytki dosterczonej z napędem z serialem automatycznie przypisanym podczas instalacji, wersja 6.6.0.14. Po zainstalowaniu uaktualniłem do wersji 6.6.1.4 i LightScribe działa bez zarzutu. Jedynie pobrałem ze strony http://www.lightscribe.com/ LightScribe API v.1.4.97.1 bo na stronie Ahead http://ww2.nero.com/nero6/eng/System...t_Updates.html znajduje się v.1.4.89.1. Na obu wersjach LightScribe działało.
    Ostatnio edytowane przez Apted ; 29.Jun.2006 o 13:13

tomek.xp
    Gość

Domyślnie

No ale tam nie piszesz żebyś instalował EXTENDED LABEL CONTRAST UTILITY a to ma znaczenie przy etykietach palonych na DVD, chociaż tych pierścieni pewnie i bez tego nie pownno być, ale wyprubować można
    Jeszcze mam taką sugestie, sprubuj zmienić program do etykiet, ja nigdy nie robiłem etykiet w Nero, nawet chłopaki z CDRlab'a wypowiadali się źle o jego zawyżonym apetycie na zasoby systemu, może przez to pracuje nie stabilnie ale nie kce się wypowiadać bo jak pisałem nie używam tego, polecam natomiast SureThing CD/DVD Labeler Deluxe którego możesz wyprubować za free, ściągając z www.surething.com

Szeregowy Ryan Apted ma szanse Avatar Apted

Domyślnie

No sory. Gdzie ja napisałem że zainstalowałem EXTENDED LABEL CONTRAST UTILITY ? Zainstalowałem Lihgskrib System Software Update w wersji 1.4.97.1 a nie to co oferuje Nero, wersje 1.4.89.1, po drugie wersja ta czy ta efekty takie same (nasiałem w poście)
    Natomiast co do SureThing CD/DVD Labeler Deluxe to mam awersje do tego typu aplikacji. Nie dość że wersja 30-dniowa to jeszcze nie polsku. Albo jesteśmy w UE albo nie, zasranym obowiązkiem jest wydawać programy w języku narodowym kraju w którym się je rozpowszechnia.
    Kupujesz jakiś program w polskim sklepie, a tam na dzień dobry instalator informuje wybierz język:Ruski, Chiński, Bangladesz pospolity, Bangladesz bisnesnowy, Uruguru gdzie posługują się tym językiem 87 osób z plemienia parapara i mają już połowę komputera, wybierz język i naciśnij OK

THX za pomoc ale to jest chore, żąglowanie aplikacjami, według mnie kupuję dany produkt z danym programem i to ma chodzić. XXI wiek !

EDIT\\ przepraszam trochę się uniosłem i zdenerwowałem
    Ostatnio edytowane przez Apted ; 30.Jun.2006 o 00:12

tomek.xp
    Gość

Domyślnie

Kto Ci powiedzał że autorzy SureThing CD/DVD Labeler Deluxe chcą go rozpowszechniać w Polsce? Poprostu kożystając z dobrodziejstw netu możesz se go pobrać, moim skromnym zdaniem warto. Co do EXTENDED LABEL CONTRAST UTILITY to się nie zrozumieliśmy bo ja sugerowałem że jeśli go nie instalowałeś to też możesz sprubować, polepsza jakość etykiet na DVD. No i wreszcie tak sobie myśle że dobrze było by zobaczyć te Twoje "pierścienie" bo jak ja się przyjże swoim etykietą to w niektórych miejscach (tam gdzie jest jednolity, ciemny kolor) widać takie mikroskopijne okręgi ale to jest moim zdaniem urok tej technologi, poprostu ten typ tak ma, więc może marudzisz za bardzo?

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)