Mam problem ze swoja nową nagrywarką. Otóż gdy kopiuje płytke audi, niewiem czemu niemoge zmienić prędkości zapisu mam tylko dosępną opcję maksimum, po takim skopiowaniu płytka nienadaje sie do słuchania bo przeskakuje rzeszczy szumi i wydaje inne odgłosy czy to na dvd stacjonarnym czy we wieży, nawet w kompie się zacina to samo się dzieje gdy utworze płytke audio sama i chce ją wypalić z prędkością większą niż 16 razy, a nawet zwykłego filmu dvd z gazety niemoge skopiować. Próbowałam też na niej nagrać pokaz zdjęć vcd no i na kompie niedziała wogóle a na stacjonarnych dvd działa ok 3-5 minut i się zacina, skacze i staje, a nagrany ten sam pokaz na mojej starej nagrywarce liteona działa. Co jest nie tak z tą nagrywarką czy z moim kompem. pomóżcie bo jiż odchodze od zmysłów. Sprzęt:
win Xp, procek 2400, 512 DDR Ram, płyta główna ebox, zasilacz 300- wszystko nagrywane i na nero 6 jak i na 7![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem
Czy możesz mi odpowiedzieć czy to jest normalne, że nagrywarka nagrywa tylko audio dobrze do prędkości 16 azy, wiem ze ta predkośc jest wskazana do nagrywania audio a wyższe nie no ale chyba przy wyższych tez mozna słuchać płyte normalnie a u mnie sie nie da, a pozatym pokaz zdjęć... nie ma reguły nagrywnia a on nagrany niedziała?