Witam ! Mam od niedawna Pinacle 10, próbowałem zgrać DVD z Płytek HandyCam 8 jednak pinacle często się wysypujeCzy ktoś z was ma te g.....o
![]()
Witam ! Mam od niedawna Pinacle 10, próbowałem zgrać DVD z Płytek HandyCam 8 jednak pinacle często się wysypujeCzy ktoś z was ma te g.....o
![]()
jaką masz konfiguracje kompa?
Pentium 4 3,2 G , 2x 512 ram, Gforce 6600,160GB. Teoretycznie wszystko wypas ale się wysypuje szczególnie przy tworzeniu menu do DVD lub edycji menu
a robiłes upgrade do wersji 10.5?
a skad masz 10 ? bo niedawno mojej 9 kazalem sie upgradeowac to powiedziala ze nie ma zadnych aktualizacji.. a tu widze ze juz do 10.5 jest... 8 sam upgradowal do 9... wiec 9 do 10 chyba tez powinien...
a ogolnie z Pinnaclem sa rozne dziwne sceny.. moj po reinstalacji windy zaczal dzialac inaczej niz przedtem.. konf. kompa sie nie zmienila.. win tez wciaz 2k a mimo to teraz po odtworzeniu 1.5 min. filmu na podgladzie do edycji podwiesza sie i trzeba ciepnąć w spacje ze ma stanac i dalej jechac
9 doszła do wersji bodaj 9.3.5 czy jakoś tak. 10 jest juz dobre pół roku jeśli nie dłuzej. Pinnacl niestety wymusza na użytkownikach ciagłe "wzmacnianie" sprzętu.
tzn. ze 9.3.5 nie zupgradeuje mi sie do 10 ? .. 10 trzeba od zera instalowac ?
musisz instalować 10 oddzielnie a następnie dodatek 10.5
tyle tylko że w porównaniu z 9 to 10 bardzo dużo wymaga od kompa. Wcześniej miałem AMD Athlon 2400 i 1GB ramu i ledwo to działało.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)