WITAM... MAM NAGRYWARKĘ DVD LITEON SHW-16H5S I NIE WIEM CO SIE STAŁO A MIANOWICIE PARĘ DNI TEMU GDY WYPALAŁEM PŁYTKĘ dvd ZAJMOWAŁO MI TO OK 8-12 MIN A TERAZ PŁYTA NAGRYWA SIĘ OK. 50 MIN I NIE WIEM CO JEST GRANEPROSZE WAS O POMOC POZDRAWIAM
WITAM... MAM NAGRYWARKĘ DVD LITEON SHW-16H5S I NIE WIEM CO SIE STAŁO A MIANOWICIE PARĘ DNI TEMU GDY WYPALAŁEM PŁYTKĘ dvd ZAJMOWAŁO MI TO OK 8-12 MIN A TERAZ PŁYTA NAGRYWA SIĘ OK. 50 MIN I NIE WIEM CO JEST GRANEPROSZE WAS O POMOC POZDRAWIAM
Sprawdź i włącz DMA w menagerze urządzeń, dla kanału na którym masz nagrywarkę.
PS Pisz bez capslocka.
Pozdrawiam/ Grzeniu
troszkę to pomogło z 50 min zeszło na 25 min ale to nie jest to samo co wczesniej co mam dalej robić?
Więcej szczegółów! Jaka prędkość zapisu oraz jaki nośnik - być może używasz jakiegoś badziewia, przez co nagrywarka ogranicza prędkość do 2.4x - taki jest czas wypalania płyty DVD5 tą prędkością..
Używam płyt EMTEC bądź esperanzy i nygrywam je zazwyczaj z prędkością 8x ale wczesniej te płytki przy tej prędkości nagrywały się normalnie 8-12 min
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)