Czy ktoś wie kogo jest ta nagrywarka? Z tego co wyszukalem w necie to są trzy opinie. Że jest to OEM Pioneera, OEM LG H20L, bądź też własna konstrukcja Asusa. Ciężko ustalić prawdę. Może tu się uda
Pozdrawiam
Czy ktoś wie kogo jest ta nagrywarka? Z tego co wyszukalem w necie to są trzy opinie. Że jest to OEM Pioneera, OEM LG H20L, bądź też własna konstrukcja Asusa. Ciężko ustalić prawdę. Może tu się uda
Pozdrawiam
Nie ma nigdzie oficjalnej informacji - nie jest to na pewno model Pioneer'a, gdyż pionek sam czeka na wystawienie certyfikatu przez HP.. Własna konstrukcja Asusa jest mało prawdopodobna - już im się nie chceByć może jest to OEM LG - ale trzeba pamiętć, że raczej rzadko mamy doczynienia z wersjami OEM LG
![]()
Ciągle wstrzymuję się z zakupem nagrywarki (korci mnie ASUS DRW-160, bo nie wiem, co jest w środku 1612. Na stronie HP widziałem aktualizację LightScribe Driver z 6.09.2006r. w którym można wyczytać m.in.:
Adds support for Pioneer DVR-111C (131) Drives.
Adds support for ASUS DRW-1612 BLT - S-ATA (132) Drives.
Adds support for ASUS DRW-1612 BL - P-ATA (139) Drives.
Ciągle mam cichą nadzieję, że ASUS nadal będzie wsierać się Pionkiem ...
Witam!
Też mam taką nadzieję i też się wstrzymuje z zakupem. Szkoda że CDRLAB nie testuje jeszcze tego sprzętu. Zresztą nigdzie w necie takowego nie spotkałem. Dziwne bo kupić już można. Gdyby napęd był tak dobry jak jego poprzednik (160a jednocześnie cichszy - na co najbardziej liczę to byłby chyba najlepszy wybór aktualnie. LF w 1608 też mnie słabo przekonuje ze wzgłędu na żaden wybór płytek. Tylko Fuji - z tego co czytałem marnej jakości.
Mam pytanie do redakcji CDRLAB. Czy można liczyć na rozpoczęcie testów tej nagrywarki w pażdzierniku?
W Poznaniu sprzęt jest dostępny od jakiegoś czasu![]()
Na razie niestety nie jest to możliwe - jesteśmy zawaleni innym sprzętem. Jednak za pewne w bliżej nieokreślonym czasie raczej na pewno ten napęd do nast trafiNapisał krzysiekgicala
![]()
Skad dorwaliscie DRW-1612BL ?![]()
Wiadomo kiedy pojawia sie wreszcie w sprzedazy?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)