Wstrzymuję się z zakupem nagrywarki do czasu gdy DVD RAM będzie obsługiwany z prędkością x16. Płytki x16 już są. Czy ktoś z osób śledzących newsy hardwareowe orientuje się kiedy można się spodziewać takiego urządzonka?
Wstrzymuję się z zakupem nagrywarki do czasu gdy DVD RAM będzie obsługiwany z prędkością x16. Płytki x16 już są. Czy ktoś z osób śledzących newsy hardwareowe orientuje się kiedy można się spodziewać takiego urządzonka?
Cześć,
Płyty RAM x16 już są? Gdzie? Bo ja w europie nie mogę kupić x12 a nawet w USA są praktycznie niedostępne przez ebay. Jedyne miejsce gdzie można kupić x12 to japonia...
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
Coś się koledze meteorowi chyba pomieszało![]()
Też sporo szukałem. Ciężko jest x5 kupić..
No ale może to ja jestem niedoinformowany?
Też bardzo chciałbym się dowiedzieć gdzie są płyty na 16x - tymczasem nawet nie ma certyfikatowanych na 14x, chociaż taki napęd z DVD-RAM2 ma już Asus...
Hm ktoś na jakimś forum pisał, że kupił płytki ram x16, ale że są słabej jakości. Że są badziewne mimo, że firmówki. OK teraz linka nie dam, może ja pomieszałem, może ktoś. Niemniej jednak o sprzęcie x16 też ani widu, ani słychu jak widzę. Liczyłem, że może przed świętami coś się pojawi.
Takie informacje, że ktoś napisał na forum... pozostawię bez komentarzaNapisał meteor
Tych płytek na razie nie ma - nawet niewiadomo nic o prototypowych wersjach :/
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)