Kupiłem nową nagrywarke i po zainstalowaniu w kompie czyta mi tylko same CD (DVD nie widzi), więc oddałem ją do serwisu a tam wymienili mi ją na nową i z tą jest to samo. Prosze o pomoc bo niewiem co mam robić,w czym leży problem?
Kupiłem nową nagrywarke i po zainstalowaniu w kompie czyta mi tylko same CD (DVD nie widzi), więc oddałem ją do serwisu a tam wymienili mi ją na nową i z tą jest to samo. Prosze o pomoc bo niewiem co mam robić,w czym leży problem?
nagrała DVD ale jej nie czytaNapisał janbach
SAMSUNG SH S182D
Jeśli są to filmy DVD to trzeba we właściwościach nagrywarki wybrać region , dla polski jest to region 2
mam to samo z moim nowym NEC 4571A - zapraszam kilka teamtow nizej na forumNapisał janbach
![]()
A jak masz podpięte napędy do płyty głównej? Wszystkie...
I jakiej firmy płytę główną posiadasz?
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
płyta ECS L4VXA2 dysk osobno DVD osobno Na jednej taśmie też nie działa nie pomaga przestawianie zworki dysk I kanał IDE DVD II kanał IDE
To trochę dziwne - koleś miał taki sam problem - CD chodziło, a DVD nie - przyczyną były niedopowiednie sterowniki do płyty głównej...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)