skasowałem dzisiaj jedna płytke dvd-rw platinum 3zł do smietnika![]()
wkładam płytke do nagrywarki panasonika stacjonarnej atu najpier nieczyta powtórka czyta ale sie wideo zamraza patrze holercia porysowana szmatka do reki i polerować od srodka do zewnątzr tak jak polecali gdzieś u produceta.ale szmatka dlamnie gładka porysowała płyte jeszce bardziej!![]()
wkładam wkładam do kompa mysle ten napewno odczyta ale stacjonarne dvd tak głupio formatuje płytki ze trzeba je finalizowac bo inaczej nigdzie nieodczytasz a zrobic tego niemogłem bo nieczyta płytki.ostatnia prubato woda po goleniu z watą nawet,niestety porobiły sie smugu to skoczyłem po czysty spirytus aten to tak mi załatwił płyte ze zrobiła sie jak krowa w palmy dwukolorowe teraz nawet formatowanie wkomputerze niechciała sie czytac ani z formatowac czhyba jedyna rada to obchodzić sie znimi jak z dzieckiem i uwarzać czy jakis paprochów niema w opakowaniu.
Magnetowidy były lepsze nagrywałes co chciałeś jakość lepsza i kaseta nawet wykapana wkawei grała po wysuszeniu![]()
ech .
pomyliłem działy to miało byc do nosniki ale niewiem jak przenieśc albo skasować

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem