czy skończyli produkcje ktos cos wie przeciez to ich najlepszy palnik te nowe to siano
amoze to chwilowa przerwa?
czy skończyli produkcje ktos cos wie przeciez to ich najlepszy palnik te nowe to siano
amoze to chwilowa przerwa?
no racja niechciało sie mi szukac zadługoale sie nie dziwie ze oni jeszcze maja zapasy skoro cena jest najdrozsza z mozliwych 182zł z przesyłka to drogo skoro były umnie w sklepach po niecałe 140zł
napisze do sklepu i poczekam na odpowiedź
Wiesz to były pierwsze z brzegu sklepy które zobaczyłem , że mają..na cene prawdę mówiąć nie patrzyłem bo nie szukałem tanio tylko w ogóle![]()
eee ale tam gdzie podałes to niema wszedzie gdzie pisza ze jest na zamuwienie niema mimo ze jest w cenniku to tylko ci co mają obecnie na stanie sprzedają
a wmoim sklepie mi powiedzieli ze beuno juz nieprodukuje tego modelu dlatego niech szukam tam gdzie jeszce mają na stanie.kurde 160zł to drogo ale chyba lepszej nagrywarki niema zlichtsupkride a te nekie niewchodza wgre
a LG to poco mam ryzykowac jak niemozna nawet sprawdzic czy płyta sie dobrze nagrała a co którys naped jest uszkodzony.
chyba era dobrych nagrywarek sie skończyła.moze ktos wie gdzie mają w skepie tanio i wmagazynie w sklepie te BenQ DW1655
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)