Czy ktoś jest w stanie powiedzieć, czym różnią się napędy Asusa DRW-1608P2S i DRW-1608P3S?Czy oba można przerobić do Pioneera 111L z funkcją LabelFlash?
Dzięki za odpowiedź
Czy ktoś jest w stanie powiedzieć, czym różnią się napędy Asusa DRW-1608P2S i DRW-1608P3S?Czy oba można przerobić do Pioneera 111L z funkcją LabelFlash?
Dzięki za odpowiedź
Ostatnio edytowane przez madmax2 ; 03.Nov.2006 o 21:28
Hmm czyli lepiej kupić wersję P3S... A może poczekać na Asuska z LightScribe? Asusy są tańsze niż Pioneerki...Napisał madmax2
asus nie jest tańszy od pioneera, to raczej kwestia sklepu w którym go kupisz.Róznice cen w wysokosci 5 zł pominmy. Raczej jest odwrotnie z tytułu sprzedazy asusa w wersji box. Ja nie spotkałem asusa OEM, a pioneera nie spotkałem BOX
Nie wiem też czy oczekiwany przez Ciebie model pionka wogóle się ukaże. Osobiści palę na P3s więc szczerze polecam.
Mała poprawka - faktycznie ostatnio ceny asusa troche spadły i jest nieco tańszy
I zeby było ciekawiej to asus z ligtscribe jest:http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=31781
a pionka nie ma![]()
Ostatnio edytowane przez Miho ; 04.Nov.2006 o 10:45
ASUS Z LS <---Napisał Miho
Ale i tak zamówiłem już Aska P3S![]()
Bardzo dobra decyzja. Zresztą ten model nie ma obsługi DVD-RAM, a P3 ma. To chyba lepszy dodatek niż LS. Zreszta po przeróbce bedziesz miał Label Flasha![]()
Jak to nie ma OEM asusa 1608P3S? Ja takiego :golasa: właśnie kupiłem za 117 zł w wersji black, i to jest chyba najtańsza opcja aby mieć 111L![]()
Tak, teraz już są. Ja kupowałem rok temu, zaraz na poczatku wejscia tego modelu i był tylko box. Nie sprawdzałem w miedzyczasie i stąd ta niefortuna wypowiedź![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)