+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Wałek ?

Szeregowy guinness ma szanse

Domyślnie Wałek ?

Witam

Stałem się ostatnio nieszczęśliwym posiadaczem samsunga...

Kupiłem nagrywarkę SH-S182M a przynajmniej tak mi się wydaje

Na etykiecie producenta jak byk widnieje model SH-S182D identycznie widzi ją system jak i nero oraz program do upgrade'ów samsungów. Natomiast na rachuneczku za napęd jest napisane, że jest to model SH-S182M.

Gość w Komputroniku zczytywał przy mnie kod kreskowy z napędu i na podstawie tego drukował rachunek.
    Pytanie czy mają bałagan czy świadomie wciśnęli mi kit. Chłopak przez telefon wmawiał mi, że to model M. Dodam, że jest to wersja OEM.

Lightscribe nie działa a fimeware na M sam nie zmienię, bo jak coś poleci to po gwarancji, poza tym nie mam pewności czy wtedy lightscribe zaskoczy.

Zachciało mi się szajsunga

Szeregowy swir86 ma szanse Avatar swir86

Domyślnie

Jak dla mnie to popełnili błąd w komputroniku, swoja drogą to niezły tam muszą mieć burdel Nie pozostaje nic jak zwrot albo wymiana na zamówiony model zakupionego towaru.
    http://sklep.komputronik.pl/html.php?e=sklep:zwrot
    Linux is like a wigwam. No windows, no gates and apache inside.

Szeregowy panyapa ma szanse

Domyślnie

na bank pomylka najlepiej jedz tam i wbij kolesiow grzecznie do głowy zeby uwazali co sprzedaja ja pamietam jak kupiłem dysk 160 i instalowałem na nim windowsa Xp bez service packów (zeby winda widziala dyski wieksze niz chyba 130 giga trzeba miec service packa 1) no i dzwonie i pytam sie dlaczego moja 160 ma 130 mowie ze wiadome ze zawsze jest troche mniej niz podaje producent w słuchawce usłyszałem miłe nie zawracaj pan du** tak ma byc ! dodam ze bylem z komputerem w serwisie i widzieli jaka jest winda ale nie nikt nie powie dopiero na fotum mnie uswiadomili co i jak ale typ w sklepie chcial mnie bic xD

Moderator anabolo ma szanse Avatar anabolo

Domyślnie

To nie pierwsza wpadka Komputroniku - ale wciskanie już komuś, że to jednak ten napęd to zwyczajne (a może nie zwyczajne) CHAMSTWO - domagaj się natychmiastowej wymiany napędu - nie wiem na podstawie czego jest gwarancja, ale jeśli są dobrze nr seryjne spisane, to możesz łatwo to udowodnić - na Twoim miejscu domagałbym się rekompensaty finansowej za czas oraz nerwy...

Szeregowy adax zero jak zero Avatar adax

Domyślnie

A ja miałem odwrotną sytuację zamówłem i zapłaciłem w Komputroniku za PIONEER 111DBK a dostałem 111BK +Nero OEM - a różnica w cenie na moją korzyść wtedy to było 25 PLN.
    Ostatnio edytowane przez adax ; 16.Nov.2006 o 21:40
    POZDRAWIAM

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia