Witam
Mam pytanie do użytkowników nagrywarki BenQ 1650. Czy Wam tez ta nagrywarka nie chce nagrywac płyt DVD typu esperantza itp. ? bo moja nagrywarka jest straaasznie wybredna. Nagrywa tylko na Verbatimach i Dysanach nawet na TDK mi nie chce nagrywac i jestem strasznie wkurzony, bo nie rozpoznaje płyt dvd+rw mam esperanze dvd+rw to jej nie rozpoznaje i tak samo jest z Verbatimem DVD+rw (pisałem o tym pare topicow nizej). Upgradowalem bios na najnowszy i dalej to samo i tak sobie mysle ze moze mam jakis wadliwy egzemplarz dlatego pytam się czy Wy tez tak macie, bo jesli nie to pakuje ja do pudełka i jade oddać na gwarancje. Na płytach innych niż Verbatim i Dysan nagrywanie wygląda tak, że albo napoczątku (1%-4%) sie posypie albo wogóle w polowie np. przy 45%. Jak kupowalem nagrywarke to wszedzie wychwalali te BenQ a jak dla mnie to straszna lipa, dlatego mozliwe że cos jest z mojim egzemplarzem. Jeszcze jedno czy jak bede jechal oddac na gwaracje to wgrac orginalny bios, bo teraz mam BCIC ze strony producenta i jestem ciekaw czy moga sie do tego przyczepic
pozdrawiam

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem