Witajcie. Co robię źle, że płytki dvd-R nagrane na nagrywarce lg RH177, nie chcą odtwarzać inne odtwarzacze.
Witajcie. Co robię źle, że płytki dvd-R nagrane na nagrywarce lg RH177, nie chcą odtwarzać inne odtwarzacze.
Witaj,
1) Jaki nośnik użyłeś do nagrania?
2) Czy próbowałeś z płytami innych producentów?
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
Witaj,
uzyłam jakis zwykłych typu "No name", co prawda mają jakieś logo z napisem "Hawk" i napis professional.
Nie próbowałem płytek innych producentów. Dzisiaj spróbuję i zobaczę jaki bedzie wynik. Opowiem o efektach.Dzięki.
Pozdrawiam:
Jurasg
Witaj,
Sprawdź obowiązkowo na lepszej jakości płytach typu Verbatim lub TDK. Hawk to delikatnie mówiąc klasa "ryzyka".
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
Witaj,
niestety spróbowałem na płytce tdk dvd-r 1-16 speed i to samo. Poza tym nie wiem czy czegoś nie robię źle. Bo gdy włączę przegrywanie z twardego dysku nagrywarki na dvd, to nagrywanie odbywa się w czasie rzeczywistym i plik jest odtwarzany przez telewizor. Wydaje mi się, że takie przegrywanie powinno odbywać się znacznie szybciej. Ale postepuję zgodnie z instrukcją nagrywarki (tak mi się przynajmniej wydaje).
Może sz mi pomóc.
A moja nagrywarka z trudem rozpoznaje płyty ktore były nagrywane na tym sprzęcie i nie zostały zamknięte. Wogle wielokrotnie wyrzuca nawet orginalne płyty z hasłem "nieznany nośnik". Czy jest to kwestia wymiany oprogramowania czy raczej jakieś prob lemy z laserem![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)