Mam wypalarkę jak w temacie, kiedyś miałem problem tego typu, że nie czytała mi ani nie potrafiła wykasować płyt EMTEC DVD+RW. interweniowałem u producenta i wypuścili bios w wersji PS09, po wrzuceniu którego problem zniknął. We wrześniu wypuścili bios w wersji PS0B i po aktualizacji moja nagrywarka znów nie widzi tych płyt. Nie mogę jednak wgrać starszej wersji bo pojawia się komunikat o nieodpowiednim modelu nagrywarki (). Wsparcie Techniczne informuje mnie, że cyt."Wgrywanie poprzednich wersji firmware tak jak i modyfikowanych czy nieoficjalnych wiąże się z utratą gwarancji. Jeżeli mimo to chce Pan skorzystać z takiej opcji to proszę zerknąć na strony www.cdrinfo.pl i www.cdrlab.pl a dokładnie na fora tych portali.". PARANOJA
Przecież to są firmware oficjalne, a że chłopaki z Litka znów spieprzyli sprawę to nie moja wina. Może Wy mi poradzicie co zrobić, kiedyś już wrzuciłem jakiegoś nieoficjala i później którąś wersję z oficjalnych i śmigało, ale teraz nigdzie nie mogę znaleźć nieoficjalnej wersji
Nie zależy mi na ich gwarancji, niech ją sobie w dupę wsadzą, ale skoro Wsparcie Techniczne nie potrafi mi pomóc, to musieli coś wymyśleć...

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem