Witam wszystkich![]()
Zastanawiałem się nad działem, do którego mógłbym złożyć swoją "interpelację".
Właściwie to równie dobrze mógłbym wpakować się do działu z filmami jak i muzyką. Ponieważ rzecz dotyczy tworzenia pokazów zdjęć na zapewne znanym wam programie. Mam jednak nadzieję, że uzyskam jakąś pomoc od szacownego Forum, z góry serdecznie dziękując. Tyle wstępu, a teraz do rzeczy.![]()
Zrobiłem kilka pokazów zdjęć w formacie DVD, jednak próbując je uruchomić na swoim komputerze (dla sprawdzenia) rozpoczynało mi pokaz, jak by tu powiedzieć - "z kopyta". To znaczy chciałbym aby taki pokaz rozpoczynał się od strony tytułowej, z jakimś wstępem - a robiąc ten pokaz wydawało mi się, że taki początek uwzględniłem i postępuję właściwie przy tworzeniu albumu. A tu rozpoczyna mi bez żadnego wstępu. Bo sam pokaz jest OK. Co w takim razie robię niewłaściwie, o czym mogłem zapomnieć? Czy brak wstępu wystąpi również na typowym sprzęcie DVD, czy tylko będzie obecny na komputerze.
Proszę mi coś podpowiedzieć, zasugerować.
P.S. Wiem, że każdy jest czymś zajęty, a Forum to nie pogotowie ratunkowe. Jednak w tym wypadku proszę o potraktowanie sprawy jako pilnej, ponieważ chciałem zrobić swoim przyjaciołom prezent, a pokaz dotyczy ich synka na 1 rocznicę urodzin.![]()
![]()
Aha, może ktoś zna jakieś programy inne do tworzenia albumów i mógłby mi coś zasugerować, który ma najwięcej zalet. Nie ma znaczenia czy będzie w wersji Free czy innej. Na razie próbuję różne aby ostatecznie zdecydować się na jego zakup i użytkowanie.
Raz jeszcze z góry dziękuję.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem