witam, tez zaznaczę z gory ze jestem nowy tutaj ale widzę ze bardzo fajny serwis
mam problem otoz:
kupilem nagrywarke NEC'a 7173 z Label Flash oczywiscie nie dostalem zadnego oprogramowania a szkoda (problem1: które oprogramowanie bedzie bez problemowe do tego urzadzenia ?) i prawdopodobnie po wlozeniu nowej nagrywarki wyskakuje mi okno w windowsie XP sp2, ze znaleziono nowy i cos o BIOS EXTENSION chyba chodzi o aktualizacje, no ale probowalem to zainstalowac jako opcja "zalecane" no i po zainstalowaniu komputer po 2 min robil niebieski ekran czyli zrzut masowej pamieci, mowic krotko chyba cos nie dziala wlasciwie - odinstalowalem. Wazny jest ten bios extension czy bez niego tez bedzie dzialac ok..
problem2. narazie tymczasowo prubuje nagrac fotki na dvd-r tak ponad 4gb w katalogach i luzem na opcji DANE iso, wzialem symulacje rowniez i podczas
weryfikacji mam rowniez restarcik, niebieski ekran co czynic
a wzialem teraz opcje symulacji bo, wczesniej zwalilem juz 2 plytki dvdr bo jakies pliki.jpg byly uszkodzone i mi nagrywarka nie dala rady (symulacja tutaj rozwiaze problem ? czy nie..)

prosze o jakies sugestie bo jak tak dalej pojdzi to wszytskie dvdr'y zmarnuje
pozdrawiam