sciagnalem firmware ze strony lite on ten LSOW.po upgradzie naped tylko mi nagrywa DVD natomiast nie chce czyscic RW.wykrywa RW jako plyte jednokrotnego zapisu.co mam zrobic?![]()
![]()
![]()
sciagnalem firmware ze strony lite on ten LSOW.po upgradzie naped tylko mi nagrywa DVD natomiast nie chce czyscic RW.wykrywa RW jako plyte jednokrotnego zapisu.co mam zrobic?![]()
![]()
![]()
Spróbuj wrócić do poprzedniej wersji FW - nie zawsze nowa wersja oznacza lepszą... Możesz też spróbować odinstalować napęd w Menedżerze urządzeń Windows.
a jak dokonac downgradu?bo sciagnalem nizsza wersje firmwaru i nie chcialo mi zaskoczyc
wlasnie sprobowalem odinstalowac naped i nic.caly czas to samobo kurcze problem w tym ze zaraz jak tylko jest swierza DVD RW nowa ze sklepu to ja wykryje jako RW ale tylko cos na nia nagram i dupa blada juz jako Rke ja czyta
Ostatnio edytowane przez matirati666 ; 26.Feb.2007 o 13:52
Witam.
Problem polega na zaznaczonej opcji "ignoruj typ nośnika" w zakładce "emulacja" w programie Alcochol120%.
Miałem taki sam problem (w Nero). Odinstalowałem Nero i zainstalowałem ponownie. Problem przestał istnieć.Napisał matirati666
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)