+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: Nero Express, nagrywarka LG nie nagrywa - Nero nie rozpoznaje nagrywarki.

Szeregowy nagrywarkalg ma szanse

Domyślnie Nero Express, nagrywarka LG nie nagrywa - Nero nie rozpoznaje nagrywarki.

Nie umiem nagrac plyty dvd. Jak juz zapodam to co chce nagrac i przycisne zapis to zamiast rozpoczac sie nagrywanie jak na cd to NERO pyta sie gdzie zapisac plik obrazu.
    O co chodzi?
    W wyborze jakiej nagrywarki chce urzyc, mam do wyboru:
    image recorder [DVD]
    image recorder [DDCD-R\RW]
    image recorder [CD-R\RW]
    i nic wicej.
    O co tu chodzi?
    Jak podlacze zwykla nagrywarke cd to pojawia sie jeszcze wtedy ona i moge nagrywac plyty, a nie zadne obrazy.
    Prosze o pomoc

Moderator asterix ma szanse Avatar asterix

Domyślnie

Cytat Napisał nagrywarkalg
    Nie umiem nagrac plyty dvd. Jak juz zapodam to co chce nagrac i przycisne zapis to zamiast rozpoczac sie nagrywanie jak na cd to NERO pyta sie gdzie zapisac plik obrazu.
    O co chodzi?
    W wyborze jakiej nagrywarki chce urzyc, mam do wyboru:
    image recorder [DVD]
    image recorder [DDCD-R\RW]
    image recorder [CD-R\RW]
    i nic wicej.
    O co tu chodzi?
    Jak podlacze zwykla nagrywarke cd to pojawia sie jeszcze wtedy ona i moge nagrywac plyty, a nie zadne obrazy.
    Prosze o pomoc
    z tego co widać próbujesz nagrać obraz pliku , o ile dobrze pamiętam jedno okno wcześniej powinno być okno z wyborem nagrywarki , tam musisz wybrać swoją nagrywarkę , wtedy nero zacznie palić płytki
    Pozdrawiam

Asus Sabertooth 990FX AMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz + Thermaltake liquid cooling DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9 Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E Muza SB Platinum HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500 Cooler Master HAF 932 Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3

Domyślnie

O to wlasnie chodzi ze nic innego sie wybrac nie da. I tu jest problem, tylko jak go rozwiazac?

Domyślnie

Dobra poradzilem sobie.
    Wywalilem nic nie warte nero i zainstalowalem darmowe oprogramowanie z sieci i hula.
    Teraz niech mi ktos powie prosze, jak nagrac film + napisy zeby sie to dalo obejzez na domowym odtwarzaczu. Bo juz przetestowalem ze nie chce czytac jak sie nagra zwykle dane.
    Video dvd w ogole zawiesza odtwarzacz, wiec co robic?
    Pozdrawiam i dzieki za ewentualne odpowiedzi.

genetyk
    Gość

Domyślnie ;/

ej czy ta nagrywarka odczyta mi płyty dwu warstwowe image recorder [DVD] bo nagrac mi kolega gre i mi odczytac niechcce jeszcze meijsce zostłąo na płyci to włącyzłem nero i chciałem cos nagrac zeby zobaczyc czy bedzie sie nagrywało i tam nie chciało mi sie nagrac przez PIONIER DVD-110 DVD to zmieniłem na image recorder [DVD] sie nagrywało bede bardzo wdzieczny jak ktos mi odpisze

Moderator asterix ma szanse Avatar asterix

Domyślnie

Cytat Napisał genetyk
    ej czy ta nagrywarka odczyta mi płyty dwu warstwowe image recorder [DVD] bo nagrac mi kolega gre i mi odczytac niechcce jeszcze meijsce zostłąo na płyci to włącyzłem nero i chciałem cos nagrac zeby zobaczyc czy bedzie sie nagrywało i tam nie chciało mi sie nagrac przez PIONIER DVD-110 DVD to zmieniłem na image recorder [DVD] sie nagrywało bede bardzo wdzieczny jak ktos mi odpisze
    to polszczyzna czy chińszczyzna , napisz jeszcze raz i po polsku bo tu nic nie można zrozumieć
    Pozdrawiam

Asus Sabertooth 990FX AMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz + Thermaltake liquid cooling DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9 Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E Muza SB Platinum HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500 Cooler Master HAF 932 Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3

Moderator QuatPro ma szanse Avatar QuatPro

Domyślnie

"Image recorder" to jest narzędzie wirtualne, nie zapisuje na płycie, tylko zapisuje obraz na dysku twardym.

Szeregowy rebe94 ma szanse

Domyślnie Nagrywanie CD, Nero 6 ,problem

Cześć!
    Mam taki sam problem!
    Mam Nero 6
    chce nagrać płyte cd z danymi
    wchodze i dodaje plik
    nastepnie klikam "dalej"
    pisze "Wybrana nagrywarka": Image Recorder [CD-R/CD-RW]
    probuje zmienic na inna ale nie ma.
    nizej "nazwa dysku"
    naciskam "zapis"
    pojawia mi sie okienko i pisze ze mam zapisac plik obrazu!
    i ja nic nie kapuje bo to mi sie na plytce nie nagrywa tylko na dysk!
    a ja mam nowego kompa i przelozylem nagrywarke ze starego komputera do tego nowego
    a na starym mi wszystko fajnie dzialalo!
    prosze o pomoc

gg: 9729354

Moderator QuatPro ma szanse Avatar QuatPro

Domyślnie

Odinstalować Nero. Zainstalować ponownie. Jak nie pomoże. to zainstalować nowsze, ale chyba aż tak starego jak 5.x to nie masz?

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)