moja nagrywarka nie nagrywa płyt ani nie moze sformatowac tudzież wyczyscic plyt cd-rw, podobny problem pojawia sie kiedy probuje nagrac plytke wielosesyjna, pojawia sie komunikat zeby wlozyc czysta plyte. POMOCY!
moja nagrywarka nie nagrywa płyt ani nie moze sformatowac tudzież wyczyscic plyt cd-rw, podobny problem pojawia sie kiedy probuje nagrac plytke wielosesyjna, pojawia sie komunikat zeby wlozyc czysta plyte. POMOCY!
Rozumiem, że wcześniej było ok.
Ile ma lat?
bylo ok ma okolo 6 miesiecy
weź pod uwagę że czasami i Nero głupieje
©u®E™
sprawc na innym kompie a jak nie bedzie hulac to daj do reklamacji
nie ma to jak
Google search detective
Piszę poprawnie po polsku.
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
Fakt. Jako najmniej drastyczną metodę proponuję odinstalować i zainstalować na nowo Nero.Napisał cu2re
co do nero to probowalem juz odinstalowywac, upgrade'owac, przeinstalowac sterowniki cd'romu tylko jeszcze systemu nie przeinstalowywalem, ale fakt spedzenia kilku ladnych godzin przed kompem na ponownym zainstalowaniu potrzebnych programow troszke mnie przed tym broni. no coz ale nie ma wyjscia. a co do uszkodzenia cd'romu , to raczej nie sadze poniewaz nie ma problemow z zadna plyta pod warunkiem ze jest czysta wiec troszke to dziwne zjawisko. coz, dzieki za zainteresowanie problemem pozdrawiam.
co do napedu to sprawc go jeszcze na innym kompie
tak poza tematem wtrace
problem na programy jest prosty po zainstalowaniu wszystkiego w swiezym windowsie zrob jego obraz za pomoca norton ghost 2003 jest za free potem sobie przywracasz kiedy chcesz i dzit
nie ma to jak
Google search detective
Piszę poprawnie po polsku.
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)