Witam
Jestem posiadaczem ww nagrywarki i jest pewnien problem, gdy nagrywam plyte DVD to po nagraniu (oczywiscie zakonczonym powodzeniem) nie ywswetla mi zandych plikow na nagranej plycie, dopiero w programie ISOBUSTER sa widoczne, co z tym zrobic![]()
Witam
Jestem posiadaczem ww nagrywarki i jest pewnien problem, gdy nagrywam plyte DVD to po nagraniu (oczywiscie zakonczonym powodzeniem) nie ywswetla mi zandych plikow na nagranej plycie, dopiero w programie ISOBUSTER sa widoczne, co z tym zrobic![]()
a cos wiecej kiedy to sie stalo w czym nagrywales plyte i takie tam
moze aktualizacja biosu pomoze
nie ma to jak
Google search detective
Piszę poprawnie po polsku.
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
Tak spróbuję strzelić, słaby laser? Hmm... no nie wiem.
ok spoko, nagrywalem i w alcoholu 120% i w nero i ciagle tak samo, ale zaczelo sie to dziac ostatnio (jakos od dwoch tygodni) ale raz mi normalnie nagralo
ile lat ma nagrywarka i sprobuj zmienic bios
cd nagrywa normalnie![]()
Ostatnio edytowane przez twardy77 ; 31.May.2007 o 19:31
nie ma to jak
Google search detective
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
nagywarka nie ma duzo kupilem ja na wakacjach, a jak zmienic BIOS
edit:
Biosa juz zmienilem![]()
Ostatnio edytowane przez saon ; 31.May.2007 o 21:24
i co chodzi![]()
nie ma to jak
Google search detective
chodzi, dzieki za pomoc![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)