Witam chciałem zapytać jak nagrywa samsung 183...DVD-ROMczy trzeba cos zmieniac i czy wogole jest mozliwosc zmiany Prosze o odpowiedz
Witam chciałem zapytać jak nagrywa samsung 183...DVD-ROMczy trzeba cos zmieniac i czy wogole jest mozliwosc zmiany Prosze o odpowiedz
Ja poproszę o doprecyzowanie, bo już nie wiem, czy chodzi Ci o booktype, firmware, nagrywarkę, płyty, komputer, klimat...Napisał CDRlab.pl
Ostatnio edytowane przez SEBAW ; 12.Jul.2007 o 15:47
Chodzmi o to...mam płyte Verbaim DVD+R DL 8,5 2,4 i musze ta plyte nagrac tak by była widziana jako DVD-ROM a nie DVD+R poniewaz juz wytlumacze ze chce nagrac gre na XBOX360i z czego wiem samsung moze sobie z tym poradzic no ale nichce odrazu pierwszej plyty zepsuc
wiec jak ktos pomoze wiem ze w LITEON-ach cos takiego sie robilo byly do tego programy a jak jest z tym moim Samsungiem 183
![]()
W Nero CD-DVD Speed menu Dodatki => Bitsetting => dla DVD+R ustawiasz DVD-ROM. Można to też ustawić w Nero Burning ROM menu Nagrywarka => Wybór Nagrywarki.
aha rozumiem ale jak chce nagrac gre CloneCD czy to nie przeszkodzijak myslisz czy samsung podola tej sprawie
![]()
Wtedy pierwsza opcja. Nie wiem nawet, czy w tym modelu można ustawiać book type. Jak masz dostępne te opcje to tak. Czy podoła, nie wiem. Nie nagrywałem nigdy, nie mam XBOX'a.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)