Mam kompa sporo czasu ale nagrywarka Nec 3551A1 zaczela szwankowac! Zorientowalem sie ze mam sterowniki od samsunga![]()
! Prosze niech ktos znajdzie mi na internecie albo przesle! Szukalem pare godzin ale nic!
![]()
![]()
![]()
Mam kompa sporo czasu ale nagrywarka Nec 3551A1 zaczela szwankowac! Zorientowalem sie ze mam sterowniki od samsunga![]()
! Prosze niech ktos znajdzie mi na internecie albo przesle! Szukalem pare godzin ale nic!
![]()
![]()
![]()
Że co? Pokaż, jak to masz sterowniki od samsunga? Zrób screen-shot, lub jak kto woli print-screen. Tu masz firmware do tego NEC'a.
Te sterowniki Samsunga to co to? Program do nagrywania Nero z wybitym logiem Samsunga na płycie?
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
A ja pier... przecież to właśnie o to będzie chodzić.Ale człowiek da się zwieść.
Sterowniki od nagrywarki samsunga! Wiele plyt mi nie wczytuje a to orginaly prosto ze sklepu!![]()
Zainstalowalem tego firmwara i nadal nie wczytujeNapisał QuatPro
![]()
Widzę, że niebardzo łapiesz o co chodzi: nagrywarka DVD nie wymaga ŻADNYCH sterowników (ewentualnie ASPI, ale nie są wymagane do poprawnego działania, z uwagi na fakt iż WinXP ma zaimplementowane sterowniki dla napędów optycznych: SPTI).
Napisz nam lub wrzuć screenshooty z tego co robisz... ja (a jak mniemam także koledzy) nie mam pojęcia o co Ci chodzi.
Ja już się pogubiłem. A mógłbyś zrobić to o co prosiłem, a teraz sobie przypomniałem najlepsze na to określenie: "zrzut ekranu", gdzie widzisz, że są ta sterowniki samsunga?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)