Moze temat sie powtarza ale chciałem napisac o moim problemie. Mianowicie przedwczoraj postawiłem od nowa windowsa xp. Wczesniej nagrałem [na moim NEC 4570A] wszystkie potrzebne mi dane na płyty [DVD+R zauważyłem to dopiero wczoraj ActiveJEt <czyli marka taka sobie>]. Teraz mam problem ze skopiowaniem zawartosci na twardziela wyskakuje bład CRC albo 'Nie mozna skopiowac NAZWA PLIKU: Nieprawidłowy parametr'. Na początku myslałem ze to problem plyt ale próbowałem skopiowac pliki z DVD którą nagrałem jakis tydzień temu i także mogłem skopiowac tylko około połowę z potrzebnych mi plików [ta płytka to już minusik TDK wiec nie powinno byc problemu i kilka mikrorysek które nic nie psują]. Płyty które nagrywałem działają u kolegi bez problemu ale u mnie zero ruchu. Nawet Cd Roller i BadCopy Pro nic nie mogą zdziałac. Wgrałem nawet nowszy firmware ale to nic nie dało i wróciłem do poprzedniego...Pierwszy raz spotykam sie z taką sytuacją i nie wiem co zrobic Moze jeszcze raz stawiac winde Czym spowodowane są błędy Proszę o szybką odpowiedź