Jaka jest różnica między liteonem 20A3P a 20a3h ? Czy to jest ten sam model? Ten drugi obłsuguje light scribe tak? A coś poza tym? różnice w budowie, wydajności? Wiem że 20A3P jest nowy i dopiero wchodzi na rynek, a ten drugi?
A co z modelem 20A4p?
Jaka jest różnica między liteonem 20A3P a 20a3h ? Czy to jest ten sam model? Ten drugi obłsuguje light scribe tak? A coś poza tym? różnice w budowie, wydajności? Wiem że 20A3P jest nowy i dopiero wchodzi na rynek, a ten drugi?
A co z modelem 20A4p?
Ostatnio edytowane przez wojtasik6 ; 09.Dec.2007 o 15:40
To już są trzy LiteOn'y.Czekam z Tobą na odpowiedź. Jak znajdę to zarzucę, nie sądzę, bo szukam aktualnie aparatu cyfrowego.
Nie wiem czy coś się zmieniło w tej materii, ale dla mnie LiteOn to shit jakich mało. Pytasz się o różnice między dwoma podobnymi modelami.
Między takimi samymi modelami występują często kolosalne różnice, a to pewnie dlatego, że napędy nie przechodzą odpowiedniej kontroli. Sam jestem właścicielem dwóch napędów tego samego typu z różnych serii produkcyjnych i jakości są tak rozbieżne że ...
Tak więc, mimo, że nie znam wymienionych przez ciebie modeli nie polecam ci tej marki.
A ja ją polecam. Mam (chyba 3-letnią) nagrywarkę DVD z tej firmy, i jestem bardzo zadowolony. Odczyt jest super, a nagrywanie trochę gorsze. Chociaż nagrywa się z prędkością 4x, to i tak szybko, ponieważ 10min na wypalenie całej DVD bez błędów, to nie jest chyba próba cierpliwości?!
Coś za szybko, jak na 4x.Napisał kurczaczak
Wiem, że trochę szybko. Są błędy odczytu, na tych słabszych czytnikach.
Nie polecam ich nie z tego powodu bo idea tych napędów jest zła, tylko dlatego, że trafienie na dobry egzemplarz to loteria. Ty trafiłeś i jesteś zadowolony, ja nie. A strzelałem dwa razy.Napisał kurczaczak
A bo, do trzech razy sztuka! I trzeba mieć sztucer.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)