czesc.
czy moglby mi ktos pomoc ,a mianowicie opisac (najlepiej ze screenami)jak nagrywac gry na ps2 gdyz zamieszcone tu artykuly nie daja mi odpowiedzi na moje pytania.
z gory dzieki![]()
czesc.
czy moglby mi ktos pomoc ,a mianowicie opisac (najlepiej ze screenami)jak nagrywac gry na ps2 gdyz zamieszcone tu artykuly nie daja mi odpowiedzi na moje pytania.
z gory dzieki![]()
zadaj pytanie którego nie ma w postach to pomożemy , jeśli Twój problem dotyczy czegoś innego to napisz konkretnie o co chodzi![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
a wiec Witam mam problem z nagraniem gry na ps2.czytalem juz artykuł o nagrywaniu gier
(http://www.cdrlab.pl/article_strona_...%F3w+gier.html)
ale w zasadzie to mi wcale nie pomoglo no moze poza tym jak rozpakowac gre
a mianowicie jak juz mam rozpakowana gre wyskakuje mi folder z plikami bin. bun. hoo. i img wchodze w nero i wogole nie pokazuje mi tego jak to wybiore tylko otwiera mi ten folder a wnim jest pusto probowalem tez zgrac to a potem jak i to nic nie dalo zrobic obraz gry ale to tez nie dziala prosze pomocy help
probowalem tez zrobic z tych plikow jeden wielki obraz gry ale jak juz go zrobilem to po nagraniu i on nie dziala i wierzcie mi ze probowlaem wielu sposobow zeby to nagrac bo stracilem juz 30 zl na same plyty![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)