+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: DVDR-RW nagrywanie odczytaywanie danych

piotrslo
    Gość

Domyślnie DVDR-RW nagrywanie odczytaywanie danych

Mam problem z odczytem danych z płyty DVDRW
    nagrywałem dane na plyte dvdrw w nero jako multisesj po nagraniu wszystko bylo ok czytało dane i przerzucało na dysk
    po przeinstalowaniu systemu winxp i zainstalowaniu nero tej samej wersji nie czyta mi tych płyt jedną czyta ale same katalogi zawartośći puste za to combo czyta tą płytę z tymi katalogami wraz zawartością pozostałe płyty nie czyta czy ktos zna rozwiązanie tego problemu

nagrywarka liteon sohw 812sSCCI 8x DVDR-RW +_- nero 6.0.019 system xp z +1 serwipac
    Ostatnio edytowane przez piotrslo ; 24.Sep.2004 o 11:39

Air
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał piotrslo
    Mam problem z odczytem danych z płyty DVDRW
    nagrywałem dane na plyte dvdrw w nero jako multisesj po nagraniu wszystko bylo ok czytało dane i przerzucało na dysk
    po przeinstalowaniu systemu winxp i zainstalowaniu nero tej samej wersji nie czyta mi tych płyt jedną czyta ale same katalogi zawartośći puste za to combo czyta tą płytę z tymi katalogami wraz zawartością pozostałe płyty nie czyta czy ktos zna rozwiązanie tego problemu

nagrywarka liteon 8x DVDR-RW +_- nero 6.0.019 system xp z +1 serwipac
    Z tego co pamietam nie jest wskazane nagrywanie płyt DVD jako multisesji. Na Liteonie 812S nagrywałem w multisesji, ale później nie mogłem tych płyty odtworzyć. Czy Nero nie wskazał Ci takiego ewentualnego błędu bo u mnie wyskakiwało okienko że nie jest to zalecane

piotrslo
    Gość

Domyślnie

nero 60012 nie wskazał mi zadnego problemu sesja przebiegła prawidłowo i pliki czytały sie normalnie po przeisnatalowanu systemu nie czyta
    a co ciekawe jedną z tych płyt vakoos czyta combo liteona z katalogami z zawartoscią co dvd literon czyta tylko katalogi bez zawartości

Air
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał piotrslo
    nero 60012 nie wskazał mi zadnego problemu sesja przebiegła prawidłowo i pliki czytały sie normalnie po przeisnatalowanu systemu nie czyta
    a co ciekawe jedną z tych płyt vakoos czyta combo liteona z katalogami z zawartoscią co dvd literon czyta tylko katalogi bez zawartości
    Mój Liteon na płytki Vakoss się obraził od nowości i na nich nie chce nagrywać. Najlepiej pali na Verbatimach i TDK.

Spróbuj nagrać bez multisesji.

piotrslo
    Gość

Domyślnie

to juz bede wiedział ze bez multi sesi albo pzrez incd nero poprzez zrzucanie w esploatiozre ale mam wiekszy probelm jamk mam odczytac te dane z tych płyt

Młodszy chorąży sztabowy Druss zero jak zero Avatar Druss

Domyślnie

Sprobuj u kolegi, jesli sie nie da to dane sa juz stracone, jakiej firmy jest wogle ta plytka rw
    Czasami jest tak, a nie inaczej.
    Pioneer DVR-115D
    Liteon IHaS-124

piotrslo
    Gość

Domyślnie

emtec i vakoss

Młodszy chorąży sztabowy Druss zero jak zero Avatar Druss

Domyślnie

Ludzie na tych nagrywarkach mieli problemy na Esperanzach tez rw, proponuje ci na przyszlosc kupowac lepsze nosniki, np Verbatim`a. Niektore egzemplarze sobie radza z tanimi nosnikami inne nie tak juz jest z tym litkiem.
    Czasami jest tak, a nie inaczej.
    Pioneer DVR-115D
    Liteon IHaS-124

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)