+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: zgrywanie dwustronnego dvd

Szeregowy Alinoe zero jak zero

Domyślnie zgrywanie dwustronnego dvd

witam

mam pytanie czym wyedytować dwustronną płytę dvd tak aby materiał na niej zawarty wepchnąć na dwuwarstwową jednostronną?! i co ważniejsze jak to zrobić

pozdrawiam, MArcin
    ...Thorgal to ciota...

Nol
    Gość

Domyślnie

Hm... ja tak trochę offtopic, ale powiedz mi ska Ty dopadłeś płytę dwustronną i co na niej jest. Najlepiej pokaż strukturę płyty za pomocą jakiegoś programu, chyba to potrafi jakiś Isobuster.

Porucznik nimal zero jak zero Avatar nimal

Domyślnie

Nol - w mojej kolekcji tez taka jedna lezakuje - na jednej stronie Mikrokosmos, na drugiej trailery
    to jedyna plyta dwustronna jaka w zyciu widzialem pamietam jak pozyczylem ja kumplowi, a ten do mnie dzwoni, jak film ma obejrzec, bo przejrzal juz wszystko a filmu nie ma obruc plyte - do dzis z tego lejemy

a tak btw: zrzucic to an dysk czymkolwiek - jak zabezpieczone to np dvdshrinkiem czy decssem, po czym skompilowac plyte chocby nero... zalezy faktycznie od struktury - co tam lezakuje na obu stronach

Szeregowy 99none ma szanse

Domyślnie

do tego jest program ifoedit + instrukcja
    http://www.nrg.to/robs/guides/dvd18d...edit/index.htm

Szeregowy Agaitom zero jak zero

Domyślnie

Zgraj obie strony dom plików dvd, a następnie w programie dvd2one dodaj pierwszą część filmu potem drugą i wypal

Domyślnie

na płycie jest film - Jackie Brown (tarantino), płyta zrobiona przez takt, spróbuje tych progsów, thx za info

pozdrawiam, Marcin
    ...Thorgal to ciota...

Domyślnie

Cytat Napisał 99none
    do tego jest program ifoedit + instrukcja
    http://www.nrg.to/robs/guides/dvd18d...edit/index.htm

dzięki za linka ale mam jeden problem - wszystko poszło gładko zgodnie z instrukcją ale po sprawie napisy są maxymalnie nieczytelne - jakieś zielone kulfony w dodatku rozmazane da się to jakoś naprawić ew. wyciągnąć napisy wcześniej a potem je wstawić

pozdrawiam, MArcin
    ...Thorgal to ciota...

Szeregowy TIMON ma szanse

Domyślnie

Cytat Napisał Alinoe
    dzięki za linka ale mam jeden problem - wszystko poszło gładko zgodnie z instrukcją ale po sprawie napisy są maxymalnie nieczytelne - jakieś zielone kulfony w dodatku rozmazane da się to jakoś naprawić ew. wyciągnąć napisy wcześniej a potem je wstawić
    NO WLAŚNIE WIE MOZE KTOS JAK TO NAPRAWIC ALBO CZYM

Z GÓRY DZIĘKI.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia