witam
mam pytanie czym wyedytować dwustronną płytę dvd tak aby materiał na niej zawarty wepchnąć na dwuwarstwową jednostronną?! i co ważniejsze jak to zrobić
pozdrawiam, MArcin
witam
mam pytanie czym wyedytować dwustronną płytę dvd tak aby materiał na niej zawarty wepchnąć na dwuwarstwową jednostronną?! i co ważniejsze jak to zrobić
pozdrawiam, MArcin
...Thorgal to ciota...
Hm... ja tak trochę offtopic, ale powiedz mi ska Ty dopadłeś płytę dwustronną i co na niej jest. Najlepiej pokaż strukturę płyty za pomocą jakiegoś programu, chyba to potrafi jakiś Isobuster.
Nol - w mojej kolekcji tez taka jedna lezakuje - na jednej stronie Mikrokosmos, na drugiej trailery
to jedyna plyta dwustronna jaka w zyciu widzialempamietam jak pozyczylem ja kumplowi, a ten do mnie dzwoni, jak film ma obejrzec, bo przejrzal juz wszystko a filmu nie ma
obruc plyte - do dzis z tego lejemy
a tak btw: zrzucic to an dysk czymkolwiek - jak zabezpieczone to np dvdshrinkiem czy decssem, po czym skompilowac plyte chocby nero... zalezy faktycznie od struktury - co tam lezakuje na obu stronach
do tego jest program ifoedit + instrukcja
http://www.nrg.to/robs/guides/dvd18d...edit/index.htm
![]()
Zgraj obie strony dom plików dvd, a następnie w programie dvd2one dodaj pierwszą część filmu potem drugą i wypal
na płycie jest film - Jackie Brown (tarantino), płyta zrobiona przez takt, spróbuje tych progsów, thx za info
pozdrawiam, Marcin
...Thorgal to ciota...
dzięki za linka ale mam jeden problem - wszystko poszło gładko zgodnie z instrukcją ale po sprawie napisy są maxymalnie nieczytelne - jakieś zielone kulfony w dodatku rozmazaneNapisał 99none
da się to jakoś naprawić ew. wyciągnąć napisy wcześniej a potem je wstawić
pozdrawiam, MArcin
...Thorgal to ciota...
NO WLAŚNIE WIE MOZE KTOS JAK TO NAPRAWIC ALBO CZYMNapisał Alinoe
Z GÓRY DZIĘKI.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)