Witam serdecznie,
zwracam się do was z prośbą o pomoc przy pewnym problemie z tą nagrywarką. Otóż ten cud techniki znika mi regularnie z "Mojego komputera"- wiem, że jest to dosyć popularny problem z różnego rodzaju napędami, ale u mnie wydaję się on nie mieć rozwiązaniaPróbowałem już wszystkiego:
- Usuwałem kontrolery IDE (IDE1, IDE0, a także Intel(R) 82801 GB/GR/GH (ICH7 Family) Serial ATA Storage Controller- 27C0 - za radą jednego z użytkowników konkurencyjnego forum)
- Próbowałem usuwać Upper Filters i Lower Filters w rejestrze, w podanej lokalizacji lecz niestety nie mam tam takich wpisów
- Próbowałem upgradować Firmware, korzystając z programu ściągniętego ze strony samsunga, lecz po odpaleniu (jako admin) okienko pojawia się na sekundę i zaraz znika
- Reinstalowałem System (Vista x86)
- Zmieniałem wejście SATA napędu (podłączony był do SATA 2, zmieniłem na 3 i potem 4, za każdym razem problem występował)
- Zainstalowałem zupełnie inny system operacyjny (aktualnie jest to Windows 7 RC build 7100 x64)- dalej to samo
Napęd pojawia się normalnie w biosie podczas uruchomienia systemu i powraca do okna "Mojego Komputera" po przejściu w stan uśpienia.
Konfiguracja mojego komputera: Asus P5KPL/1600, Intel Pentium Dual Core E5200, Radek 4850, Zasilacz: Xilence 550W ATX (proszę, nie zwalajcie winy na zasilacz zmieniałem go na modecom 600w i dalej to samo)
Liczę na waszą pomoc bo naprawdę już mi ręce opadają... Czy jedyne co mi pozostało to reklamacja?
Z góry dzięki i pozdrawiam

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem