Witam!
Chodzi mi o dokładny opis metody zapisu DVD-R.Potrzbuje tego na referat.
Jeśli ktoś wie gdzie coś takiego znajdę wielkie dzęki.
Nara.![]()
Witam!
Chodzi mi o dokładny opis metody zapisu DVD-R.Potrzbuje tego na referat.
Jeśli ktoś wie gdzie coś takiego znajdę wielkie dzęki.
Nara.![]()
Witam
Napisz dokładniej o co Ci chodzi. Ja pod pojęciem metody rozumiem fizyczny mechanizm zapisu przy użyciu lasera - czy to miałeś na myśli?
Wydaje mi się, ze znalazłbym pozycję godną polecenia. Dzisiaj w Salonikach Prasowych wypatrzyłem grudniowy numer magazynu Chip, który zwrócił moją uwagę dużym hasłem: "Nagrywanie płyt DVD" (czy jakoś tak). Przejrzałem pobieżnie artykuł i zauważyłem, że jest tam kilka ładnych obrazków prezentujących m.in. strukturę płyt itd. Być może znajduje się tam szerszy opis metody nagrywania. Odwiedź Saloniki w Twoim miejscu zamieszkania i sprawdź - może znajdziesz to, czego potrzebujesz.
Cześć
Dzięki za odpowiedź.Chodziło mi o tak jak wspomniałeś metode fizyczną jak i że tak powiem "psychiczną" mam na myśli Bity,Hz(Herce) itd.,itp.. Ale (zawsze jest jakieś 'ale' co nie ) nie mogłem znaleźć saloniku w którym byłby opisany jakiś chip,może źle szukałem chociarz użyłem Googla prosił bym o dokładną lokalizacje.![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)