Mam problem z nagrywarą . Płyta jak w tytule. Raz czyta płyty , raz staje na tych samych bez powodu, nie wiem co jest grane ?Płyta główna na nForce 3. Ta sama nagrywara na innym kompie chodzi bez problemów.Pozdro.
Mam problem z nagrywarą . Płyta jak w tytule. Raz czyta płyty , raz staje na tych samych bez powodu, nie wiem co jest grane ?Płyta główna na nForce 3. Ta sama nagrywara na innym kompie chodzi bez problemów.Pozdro.
Witam,
1) Z której wersji sterowników nForce korzystasz?
2) Zainstalowane IDE z nForce?
3) Wersja WindowsXP?
4) Zapisz i spakuj a następnie dodaj w odpowiedzi jako załącznik, raport z programu Nero InfoTool, może tą drogą do czegoś dojedziemy.
5) Czy podkecałeś któryś z elementów ?
6) O jakie konkretnie nośniki chodzi? Tłoczone, nagrane, lekko porysowane, nowe, audio, etc ?
Sterowniki 5.03, IDE SW nie instalowałem , SP 2, nie podkręcany, to co pisałem dzieje sie na tych samych płytach więc jakość samej płyty DVD odpada jak na nForce 2 czyta poprawnie a na nForce 3 wywala.
Aby wykluczyć problemy systemowe sprawdź nagrywarkę na innym komputerze. Jeśli tam będzie sprawować się dobrze, to pomyślimy co dalej.
Na innym kompie chodzi OK
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)