Witam!
W piątek przyjechała do mnie ta maszynka i tak na szybko chciałem podzielić się kilkoma uwagami
Napęd posiada oznaczenie TLA# 0202, bios jest w wersji 1.02. BOX oprócz napędu posiada wymienny panel przedni (czarny lub biały), krótkie instrukcje obsługi instalacji napędu i wymiany panela (również po polsku), tasiemkę, śrubki, igłę do wysunięcia tacki i jedną płytkę DVD na której oprócz PlexTools'ów v 1.17 są inne aplikacje w wersjach testowych.
Po włożeniu napędu do komputera miałem dosłownie chwilkę żeby cokolwiek zrobić i tak na szybko wypaliłem jedną płytkę DVD+RW Esperanza (producent nieznany!) i jedną płytkę CDR 'Prodisc Technology Type 9'
DVD nagrywana z prędkością x4 a CDR z prędkością x16. DVD+RW po nagraniu i włożeniu do stacjonarnego odtwarzacza LG zachowywała się naprwadę bardzo dobrze ale może była to też zasługa zmieny BookType
Nigdy nie przeprowadzałem jakichś testów tak więc te screeny które załączam proszę potraktować jako dodatek od laika. Jak będziecie chcieli więcej testów to napiszcie co i jak mam zrobić
Aha... ta płytka DVD+RW kupiona była w MiniMAL'u gdzie wszystkie te płyty to chyba jakieś odpady bo na 5 kupionych wszystkie miały jedną lub więcej rys (wszystkie w slim'ach po ~2 zł.)
Pozdrawiam
BebeK

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem