+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: kopiowanie zabezpieczonego filmu

EFF
    EFF jest nieaktywny
    Szeregowy EFF ma szanse

Domyślnie kopiowanie zabezpieczonego filmu

Witam

Kumpel zakupil niedawno nagrywarke DVD, i chcac przegrac film napotkal problem z zabezpieczeniammi. Jako ze nie znam sie za bardzo na tym nie podam jaki to typ zabezpieczen. Powiem tylko ze uzywal kilku juz programow (m.in) Clony XXL ktory niestety nie podolal zadaniu. Moglbym poprosic o jaks rada oraz najchetniej jakis link skad bym mogl ciagnac program ktory uporalby sie z takimi zabezpieczeniami. Dzieki z gory

Nol
    Gość

Domyślnie

Spróbuj skorzystać z tego artykułu omawiającego sposób wykonania kopii bezpieczeństwa płyty DVD.

EFF
    EFF jest nieaktywny
    Szeregowy EFF ma szanse

Domyślnie

o to mi chodzilo
    dzieki

Szeregowy fiskomp ma szanse

Domyślnie

Cytat Napisał EFF
    Witam

Kumpel zakupil niedawno nagrywarke DVD, i chcac przegrac film napotkal problem z zabezpieczeniammi. Jako ze nie znam sie za bardzo na tym nie podam jaki to typ zabezpieczen. Powiem tylko ze uzywal kilku juz programow (m.in) Clony XXL ktory niestety nie podolal zadaniu. Moglbym poprosic o jaks rada oraz najchetniej jakis link skad bym mogl ciagnac program ktory uporalby sie z takimi zabezpieczeniami. Dzieki z gory
    Proste jak budowa cepa, by mieć święty spokój dwa programiki:

1. DVDDecrypter - pewność wywalenia wszelkiego typu zabezpieczeń+rip płytki na dysk.
    2. DVDShrink, ale versja 3.2 - ma rewelacyjną opcję poprawy jakości transkodowanego filmu (sprawdziłem "to działa"

pozdrawiam,

kidder74
    Gość

Thumbs up DVD Shrink

Witam :

Mam mały problem nie moge sciągnąc programu DVD Shrink wyskakują mi błedy na serwerze a ten program jest mi potrzebny do przegrywania płyt masz może jakieś rozwiązanie z góry dziękuje czekam na odpowiedz

Szeregowy fiskomp ma szanse

Domyślnie

Cytat Napisał kidder74
    Witam :

Mam mały problem nie moge sciągnąc programu DVD Shrink wyskakują mi błedy na serwerze a ten program jest mi potrzebny do przegrywania płyt masz może jakieś rozwiązanie z góry dziękuje czekam na odpowiedz
    Weź wklep w googlech DVDShrink i napewno wyrzuci ci mnóstwo linków, to jest freeware, więc tego pełno w sieci, tylko patrz za najnowszą wersją.

pozdrawiam,

kidder74
    Gość

Domyślnie

Dzięki za szybką rade pozdrawiam

kidder74
    Gość

Domyślnie

Witam ponownie jeszcze raz dzięki za rade własnie nagrałem płytke z zabezpieczeniem przed kopiowaniem CSS wszystko jest ok jeszcze raz dzięki i pozdrawiam

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)