Poszukuje programu do nagrywarki dvdrw do laptopa liteon SOSW-852S
ktory zmienia tryb pracy na master lub slave.
Prosze o pomoc
z gory dzieki
Poszukuje programu do nagrywarki dvdrw do laptopa liteon SOSW-852S
ktory zmienia tryb pracy na master lub slave.
Prosze o pomoc
z gory dzieki
Program który obsłuży Twój napęd to NERO Burning ROM - jeden z najpopularniejszych programów do nagrywania.
A możesz napisać po co chcesz zmienić tryby?
Ostatnio edytowane przez SEBAW ; 07.Jan.2005 o 12:27 Powód: Usuwałem błędną informację.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Witam
Wejdz prosze na tę stronę http://codeguys.rpc1.org/utilities.html i pobierz ostatni w kolejnosci program IDE Location Changer for Slimtype Drives ... powinien dzialac
Witam,
EDIT
hahaha! ja myślałem że to pytanie z supportuI się dziwiłem że nie moge go znalezc.
![]()
Ostatnio edytowane przez SoBal ; 07.Jan.2005 o 09:54
Witam uruchomilem ten program slim_master-slave.rar i pisze cant find ATAPI Drive!
i sie wylaczaProsilbym o jakis nowszy program .
Bardzo zalezy mi na tym
Dobra, nie ma co skąpić
W załączniku program, przy jego pomocy bez problemów zmienisz tryb pracy tego napędu master/slave.
Witam
Mam pytanie jak posiadam nagrywarke slave SOSW-852S
podlacze ja do laptopa gdzie jest secondary master.Oczywiscie nagrywarka nie wykrywana.Da sie w takiej sytuacji zmienic w windowsie tryb z slave na master?
ok dziala ,da sie zmienic i chodzi
dzieki
Witam
Panowie mam ten sam problem: zainstalowałem polecony programik ale nie uruchamia się, więc nie mogę dokonać zmiany. Mam Toshibe i ten sam napęd, który nie jest widoczny przez system. Powyżej kolega jakoś to rozwiązał i wszystko udało się zrobić - tylko nie napisał jak to zrobił.
Proszę o pomoc, czy możecie napisać co jest przyczyną , że ten programik nie rusza i jak to zmienić
Dziękuję i pozdrawiam KLAY
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)