POMOCY!
Mam do sprzedania Onkyo Integra TX-DS 939 do tego odtwarzacz dv 5591. Czy moze mi ktos powiedziec ile taki sprzet jest wart? Osobiscie nie mam zielonego pojecia. Sprzedac to musze szybko, dlatego dzieki za ewentualne odpowiedzi
POMOCY!
Mam do sprzedania Onkyo Integra TX-DS 939 do tego odtwarzacz dv 5591. Czy moze mi ktos powiedziec ile taki sprzet jest wart? Osobiscie nie mam zielonego pojecia. Sprzedac to musze szybko, dlatego dzieki za ewentualne odpowiedzi
Ostatnio edytowane przez szambi ; 20.Dec.2005 o 12:36
to kwestia za ile chcesz go sprzedać. Bardzo ciężko znaleźć klienta na taki sprzęt z uwagi że brak mu najnowszych rozwiązań i opcji które są dostępne w nowych sprzętach i choćby nieważne jak grało twoje cacko to i tak nie będzie warte moim zdaniem więcej niż 2o0o,-
Przykra to wiadomość ale prawdziwa![]()
Oczywiście nie ma prawa być zniszczony czy też naprawiany.
Jeśli był kiedyś w serwisie to lepiej żeby w autoryzowanym ONKYO
Rok temu chciałem sprzedać sam, mam niższy model TX-DS 797 był pierwszy klient chciał coś utargować ale nic nie opuściłem z i tak niskiej ceny i dlatego mam go do dziś.
Więc jak ci sie trafi ktoś chętny przemyśl czy lepiej stracić teraz 100 czy za rok 500
a ile za to Onkyo?
CPUAthlon 6000+X2AM2 FOXCONN C51XEM2AA 4X1GB 800Mhz Patriot 2 HDD razem 1TB GPU PowerColor HD4850 coś tam...na LCD HYUNDAI 22" X220WDpalnik BenQ 1640 Zasiłka HIPRO HP-W700WC3 LF rev3 COOLER AC PRO64+ i 7 wentyli Nutka z kompa leci na Yamaha A-960 I M60 I małe
klumieńki 2x300W 8ohm a reszte to olewam ;-]
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)